Forum Discussion

3pdxibw5xd4r's avatar
3pdxibw5xd4r
Seasoned Newcomer
5 days ago

Ciągłe wyrzucanie z meczu Constantly getting kicked out of the match.

Podczas wyszukania gry jak już jestem na boisku pokazuje stadion tak jak zawsze i są zawsze nazwy każdego gracza, a mi u mnie pisze arsenal u przeciwnika i arsenal u mnie po czym wyrzuca z meczu do menu 

When searching for a game, once I’m already on the pitch it shows the stadium like usual, but instead of the players’ names it says “Arsenal” for both me and my opponent, and then it kicks me out of the match back to the menu.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 hours ago

Dzięki za update - skoro to dalej wraca, spróbujmy kolejnych rzeczy:

• Najpierw usuń uszkodzone pliki FC 26 - gra przy kolejnym uruchomieniu utworzy je od nowa.  Wykonaj ponowny restart konsoli.
    • Druga rzecz - sprawdź grę na nowym koncie PSN. Nie musisz nic kupować, chodzi tylko o test. Jeśli na nowym koncie wszystko działa normalnie, to będziemy wiedzieć, że problem jest powiązany z profilem, a nie samą instalacją gry
  • 3pdxibw5xd4r's avatar
    3pdxibw5xd4r
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Bardzo dziękuję za odpowiedź i pomoc, lecz nic z podanych wskazówek nie działa, proszę o pomoc dalszą 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej 3pdxibw5xd4r​ 

To co pokazujesz (Arsenal vs Arsenal + wyrzucenie przed meczem) najczęściej oznacza, że gra „nie dogaduje się” z ustawieniami składu albo danych meczowych zanim spotkanie się załaduje.

• Podsyłam zesrtaw wskazówek, które pomogły innym graczom:
      na początek wejdź w Web App albo Companion i zrób nowy skład od zera, najlepiej bez kart specjalnych i zapisz go jako aktywny, potem usuń stare składy w grze i zostaw tylko ten jeden
    • spróbuj też zmienić stadion, piłkę i stroje na domyślne - brzmi dziwnie, ale przy takich błędach często pomaga
    • wejdź raz do innego trybu (np. Squad Battles albo szybki mecz), zagraj chwilę i dopiero potem wróć do Rivals/Champions
    • zrób pełne odświeżenie sesji - zamknij grę, wyłącz PC na kilka minut i uruchom ponownie
    • jeśli problem dalej wraca, spróbuj na chwilę zmienić skład w trakcie wyszukiwania (np. przełączyć aktywny skład tuż przed meczem) - część graczy pisała, że to „odblokowuje” wejście do meczu

Daj znać czy coś z tego pomogło.