wiki01102016Newcomer10 hours agoFifa 26 Draft OnlineZakupiłem już dwa razy Draft Online i dwa razy już mnie z niego wyrzuca i musze kupować na nowo czy można te 30 000 monet jakoś odzyskać
Recent DiscussionsZłota karta zamiast TOTS w paczce trafiłem złotego kane a jest tots. POMOŻE KTOŚ!!! Rush Mam taką sugestię na przyszłość aby przy uruchamianiu meczu pokazywało jako pierwszy skład przeciwnika a nie mojej drużyny którą widzę przecież podczas wyboru zawodników. Czasami przy pomijaniu w tak...Błąd brak możliwości poloczenia sie z serwerami ea Problem polega na tym ze od kilku juz miesięcy nie mam mozliwosci zagrania w Kluby. Pokazuje informacje żebym sprawdzil polaczenie z internetem. Internet dziala poprawnie bo np UT czy Sezony odpala n...Ciągłe wyrzucanie z meczu Constantly getting kicked out of the match. Podczas wyszukania gry jak już jestem na boisku pokazuje stadion tak jak zawsze i są zawsze nazwy każdego gracza, a mi u mnie pisze arsenal u przeciwnika i arsenal u mnie po czym wyrzuca z meczu do m...Fifa 26 Draft Online Zakupiłem już dwa razy Draft Online i dwa razy już mnie z niego wyrzuca i musze kupować na nowo czy można te 30 000 monet jakoś odzyskać