DzakubDzazurNewcomer23 hours agocompanion nie działawiadomo o co chodzi znów coś robią?IMG_2995.png2.1 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 15 minutes ago1,026 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 15 minutes ago1,026 Posts
Recent DiscussionsKariera menadzera realistyczny gameplay deszcz Cooo to **bleep** jest?! Tylko **bleep** z ea by mogly takie **bleep** zrobic. Deszcz pada i nagle gramy w namoczoną pilke halową, sprinty randomowe, pilka ledwo co chodzi. Właśnie udowniliscie ze ni...Tryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. Niesprawiedliwy ban Ostatnio wróciłem do handlu w FC26. Miałem na rynku transferowym około 15/20 kart IF Tijjani Reijnders 87 kupionego gdy kosztował około 150/200 tysięcy. W celu odblokowania środków postanowiłem sprz...Problem z padem Problem z padem od ps 5 po podłączeniu do PC pad działa normalnie wszystko super w szybkim meczu też natomiast jak dojdzie do gry w rivals lub fut champions pad nagle nie reaguje na żaden ruch . Gra...Brak możliwości zapisania składów Gram na Xbox Series X. Po zmianie składów w opcjach gry (ustawienie drużyny, transfery klubowe) i ponownym włączeniu gry zawsze następuje automatyczny powrót do składów domyślnych. Niezależnie od teg...