Forum Discussion

Neqq01's avatar
Neqq01
Seasoned Newcomer
8 days ago

Crash przy odpalaniu gry

Odpalam grę i nawet nie zdąży się załączyć menu a już mi wywala crasha. Odinstalowałem grę zainstalowałem grę na nowo i dalej to samo formatowałem konsole I też to nic nie dało kiedy to się naprawi? (PS5)

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej Neqq01​ 

Sprawdź proszę czy podobny problem pojawia się na nowo utworzonym koncie na konsoli i daj nam znać. 

• Neqq01's avatar
    Neqq01
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

Nie działa na 3 różnych kontach. Przyniósł konsole kuzyn zalogowałem się na jego konsoli na moje konto włożyłem płytę i działało a na mojej konsoli nie 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 days ago

Hej Neqq01​ 

Dzięki za odpowiedź i sprawdzenie tego. Fakt, że gra działą normalnie na innej konsoli, może wskazywać, że coś nie działa tak jak powinno na Twoim urządzeniu. 

Czy oprócz formatowania próbowałeś jeszcze innych kroków z trybu bezpiecznego? 

https://www.playstation.com/pl-pl/support/hardware/safe-mode-playstation/

W niektórych przypadkach pomocnym może okazać się odbudowanie bazy danych konsoli. 

Ponadto czy Twoja konsola była w jakiś sposób modyfikowana hardware-owo? Np. dodany dodatkowy dysk? 

• Neqq01's avatar
    Neqq01
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Tak odbudowałem bazę danych.  Nie , nie było nic dodawane 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 days ago

Hej Neqq01​ 

Jeśli problem pojawia się na 3 nowo utworzonych kontach na Twojej konsoli, nie pomogło formatowanie konsoli i odbudowanie bazy danych, natomiast Twoje konto działa normalnie po zalogowaniu się na nowym urządzeniu, to obawiam się, że problem powiązany jest z samym urządzeniem.