Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

kamilgerber's avatar
kamilgerber
Newcomer
7 months ago

Crash

Witam mam następujący problem gdy odpalę mecz w fc 26 gra od razu się zawiesza testowałem na różnych trybach gry i jest cały czas tak samo, aktualizacja sterowników i reinstal gry nie pomógł 

uruchamianie gry
zawieszanie
zawieszanie się gry
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• ffesolek42's avatar

Nie zalicza mi wyzwań

Nie zalicza mi wyzwań po rozpoczęciu nowego sezonu. Restartowana była już konsola jak i router
    ffesolek42
    16 seconds ago
  • Barszczu29's avatar

Nie zalicza zadań w FIFA ultimate team

Witam, nie zalicza mi żadnych zadań w ultimate team nie mogę nic z tym zrobić proszę o pomoc
    Barszczu29
    1 hour ago
  • Imagin4Ti0N's avatar

Dziwny błąd w karierze

Cześć, pisze bo nie znalazłem podobnego wątku. Grałem sobie karierkę i w lidze europy w dwumeczu miałem karne które wygrałem, wszystkie animacje po mecuz pokazywały mój awans do półfinału ale po powr...
    Imagin4Ti0N
    15 hours ago
  • Jasi3kk84's avatar

Brak możliwości wejścia w zadania sezonowe.

Mam taki problem, że na PlayStation 5 nie mogę wejść w zadania sezonowe. Gra się wtedy craszuje. Nie ma możliwości wyjścia. Mam zablokowany ekran. Po restarcie gry nadal jest to samo. Nagrody z sezon...
    Jasi3kk84
    19 hours ago
  • Thnbgg's avatar

Przepustka sezonowa

Gdy odpalam UT i wchodzę w zadania następnie Sezon FC nie mogę wejść do niego i zacina mi grę gdy wyłącze 2FA nagle mogę tam wejść lecz nie mogę korzystać z fut companiona co mam zrobić by wszystko z...
    Thnbgg
    19 hours ago
Community HomeHelp