ThnbggRising Newcomer1 month agoPrzepustka sezonowaGdy odpalam UT i wchodzę w zadania następnie Sezon FC nie mogę wejść do niego i zacina mi grę gdy wyłącze 2FA nagle mogę tam wejść lecz nie mogę korzystać z fut companiona co mam zrobić by wszystko zaczęło działać
Recent DiscussionsCzarny ekran podczas włączania gry Cześć, od dłuższego czasu zmagam się z problemem z EA SPORTS FC 26 i niestety nie udało mi się go rozwiązać. Gra nie uruchamia się wyłącznie na moim koncie EA, natomiast po zalogowaniu się na inne ...Brak biegu??? Dzisiaj ponownie natknąłem sie na ten sam problem, ostatnie 5 minut, podaję piłkę prostopadle, moj napastnik przyjmuje, a zamiast biec, to sobie truchta (napastnik Temp 97 strzal 97), przez co obrońc...Nie nalicza postępów w zadaniach z segmentu Europy Powrót Austrii W zadaniach z segmentu Europy zadanie powrót austrii nie nalicza mi progresu zadania , próbowałem już wszystkiego resetów konsoli, rutera itp. nadal nic o co chodzi Zawieszenie się gry Witam mam problem w karierze menedżera podczas robienia rozmów zawiesza się gra i nie da się nic zrobić wygląda to tak że gdy drugi klub się zgadza na ekranie wyskakuje napisy jedynie i tło lob...nie mam pilkarskiego elementarzu w momentach nie mam pilkarskiego elementarzu w momentach jest mi to potrzebne aby odblokowac rynek transwerowy