ThnbggNewcomer8 hours agoPrzepustka sezonowaGdy odpalam UT i wchodzę w zadania następnie Sezon FC nie mogę wejść do niego i zacina mi grę gdy wyłącze 2FA nagle mogę tam wejść lecz nie mogę korzystać z fut companiona co mam zrobić by wszystko zaczęło działać
Recent DiscussionsDziwny błąd w karierze Cześć, pisze bo nie znalazłem podobnego wątku. Grałem sobie karierkę i w lidze europy w dwumeczu miałem karne które wygrałem, wszystkie animacje po mecuz pokazywały mój awans do półfinału ale po powr...Brak możliwości wejścia w zadania sezonowe. Mam taki problem, że na PlayStation 5 nie mogę wejść w zadania sezonowe. Gra się wtedy craszuje. Nie ma możliwości wyjścia. Mam zablokowany ekran. Po restarcie gry nadal jest to samo. Nagrody z sezon...Przepustka sezonowa Gdy odpalam UT i wchodzę w zadania następnie Sezon FC nie mogę wejść do niego i zacina mi grę gdy wyłącze 2FA nagle mogę tam wejść lecz nie mogę korzystać z fut companiona co mam zrobić by wszystko z...Nie zalicza zadań w FIFA ultimate team Witam, nie zalicza mi żadnych zadań w ultimate team nie mogę nic z tym zrobić proszę o pomoc Ryzykowna gra Nie moge ukończyć zadania Ryzykowna gra, rozegrałem 3 mecze Rash , otrzymałem ewolucje , zrobiłem ją na złotej karcie , ukończyłem ją . Już nie mam tej ewolucji i zadanie też nie jest ukończone , co ...