Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,079 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,079 Posts
Recent DiscussionsProblem z rynkiem Kupiłem grę na toty zrobiłem zadania aby odblokować rynek a i tak nie mogę z niego korzystać ponieważ wyskakuje komunikat I tak na okrągło mimo że nic nie kupiłem ani nie sprzedałem. Zaraz po o...Brak dostępu do FC HUB Gram w FC 26 na PS5 od początku sezonu nie działa mi FC HUB czyli dostęp do sezonu nie moge odbierać nagród ani widzieć postępów nie wyświetla się ile dotychczas uzyskałem punktów. Myślałem że się sa...Błąd karty po ewolucji Cześć, zrobiłem ewolucję Inside Edge karty Estêvão Willian Almeida w wersji UCL gdy miała ocenę ogólną 86, po ewolucji miała ocenę 90 i styl + do strzałów finezyjnych. Ta karta dostała upgrade swojej...Ewolucja TOTY Ewolucja Budowniczy SPD Konate TOTY nie zapisuje postepu zadania 2 asysty mimo ze po meczu jest zaliczone Resetowanie składu i formacji Mam jakiegoś buga kiedy wchodzę do gry wszysko jest dobrze a kiedy buduję skład i wyjdę z niego to wyrzuca mnie z ultamte team znów wchodzę i nie mam składu i resetuje mi się formacja