adisowaSeasoned Newcomer5 months agoDroga do zawodowstwa - nie zalicza zadania Wykonałem wszystkie zadania „droga do zawodowstwa” jednak nie zalicza ukończenia „ryzykownej gry” oraz „wejdź dk akcji”. Rozwiążcie ten problem
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 days ago1,166 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 days ago1,166 Posts
Recent DiscussionsGra nie działa Od ostatniej aktualizacji nie mogę wejść w grę fc 26.Gra się uruchamia a gdy się skończy ekran startowy gra się wyłącza i przechodzi do ea appa. Przed aktualizacją wszystko normalnie działało a po ak...Karnet Sezon 5 Gram na PS5 i nie zostały mi przyznane w dalszym ciągu nagrody za Sezon 5 a dokładnie mówiąc paczki za poziom 27,29 i 30 (łącznie 8 paczek wymiennych wysoko Ovrl) a aktualnie wystartował nowy sezon d...Zablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu Fc 26 Gra się zacina jak wchodzę odbierać nagrody za sezon fc. Gram na ps4 Problem z wejściem do UltimateTeam Cześć, Nie mogę wejść do Ultimate Team w FC 26. Za każdym razem, gdy próbuję uruchomić Ultimate Team, pojawia się komunikat, że połączenie jest niemożliwe i zostaję przeniesiony do menu głównego....