adisowaSeasoned Newcomer7 months agoDroga do zawodowstwa - nie zalicza zadania Wykonałem wszystkie zadania „droga do zawodowstwa” jednak nie zalicza ukończenia „ryzykownej gry” oraz „wejdź dk akcji”. Rozwiążcie ten problem
Recent DiscussionsRyzykowna gra Nie moge ukończyć zadania Ryzykowna gra, rozegrałem 3 mecze Rash , otrzymałem ewolucje , zrobiłem ją na złotej karcie , ukończyłem ją . Już nie mam tej ewolucji i zadanie też nie jest ukończone , co ...Brak możliwości wejścia w zadania sezonowe. Mam taki problem, że na PlayStation 5 nie mogę wejść w zadania sezonowe. Gra się wtedy craszuje. Nie ma możliwości wyjścia. Mam zablokowany ekran. Po restarcie gry nadal jest to samo. Nagrody z sezon...CRASH PODCZAS MECZU Gram w FC 26 od 2 dni, mam problemy ponieważ gra ciągle mi się crashuje, nie dostaje żadnego błędu, po prostu staje się taki mały lag, na którym gra wygląda jakby się zawieszała, po czym się wyłącza....Paczka Heroes za 260K Witam. Kupilem paczke za 260 tys monet i nie dostałem player picków ani żadnych kart które powinienem dostąć kupując ta paczke. Prosze o zwrot monet albo jakąs rekompenstae... Błąd przy Wysokim pressingu oraz posiadaniu piłki Witam Piłkarze kontrolowani przez Gracza nie zachowują się jak prawdziwi na załączonych wideo to wszystko widać przy dwóch stylach gry. Bardzo to utrudnia grę w wysokim pressingu gdy gracze trzymają ...