KowalHdNewcomer6 months agoDroga do zawodowstwaNie zalicza mi zadania pomimo wykonania wszystkie podpunktow.17590778082794427422127845852179.jpg2.1 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago1,203 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago1,203 Posts
Recent DiscussionsDesynchronizacja kolejności inputów w meczach online (serwery) Platforma: Xbox Series X Region: Europa (Polska) Tryb gry: FUT / Rivals / Champions Połączenie: kabel Ethernet, światłowód 1 Gbit FTTH, dedykowany router gamingowy z QoS Serwer gameplay: GCP Wars...Tor przeszkód 14 Ludzie … po każdym ukończonym meczu w tym trybie nie zaliczą mi meczu i wyrzuca z UT … inne tryby jak Rivals jest ok. Miliardowa firma a ma wywalone na graczy …. Zmieniałem połączone z WiFi na kabel ...Witam.Mam problem ze sklepem w grze EA fc26 Proszę o pomoc Witam.Mam problem ze sklepem w grze EA fc26 a mianowicie mam nie odebrana ewolucję.A jak próbuję ją odebrać wyskakuje napis że problem z aplikacją i muszę zrestartować aplikacje i ro...fc 26 wysoki ping wurzuca z meczu fc 26 od dluzszego czasu wystepuje problemy z wysokim pingiem w wirtualnych klubach problem polega na tym i wydałem pieniacze na fifa points zeby ulepszyc posatac kupujac karty i kiedy karta aktywna ...Problem co chwilę z dużym pingiem w trybie klubu A co chodzi