Forum Discussion

BigBenKcBambii's avatar
7 days ago

Drużyna Zombie

Witam, grałem sobie normalnie mistrzostwa i wszystko było super dopóki w 1 minucie meczy nagle nad każdym moim zawodnikiem pojawił się biały znacznik i kompletnie się nie ruszali, nie umiałem tego wyłączyć i mogłem sterować tylko jednym zawodnikiem. Co to jest za błąd, nie mam zielonego pojęcia. EA proszę naprawcie to i oddajcie mi moją wygraną :(

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 days ago

Hej BigBenKcBambii​ 

Te białe znaczniki nad wszystkimi zawodnikami oznaczają, że w trakcie meczu aktywował się tryb zmiany zawodnika / współdzielenia kontroli – gra „myśli”, że sterowanie ma więcej niż jeden kontroler albo że zmienił się tryb kontroli drużyny. 

Najczęściej dzieje się to z dwóch powodów:
    – gra wykryła drugie urządzenie wejścia (pad, klawiatura, Steam Input, wirtualny kontroler)
    – w trakcie meczu został przypadkowo wciśnięty skrót zmieniający tryb kontroli zawodników

Przed meczem upewnij się, że podłączony jest tylko jeden pad i nie działa żaden dodatkowy kontroler w tle.
    Jeśli grasz na PC przez Steam, wyłącz Steam Input dla EA FC.
    Nie podłączaj ani nie odłączaj pada w trakcie meczu.
    W ustawieniach sterowania sprawdź, czy masz ustawione sterowanie klasyczne / jeden gracz.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago
1,012 Posts