0b09b5c068c034b9Newcomer11 hours agoFaule w rozgrywkach onlinedziś rano dwa mecze rozegrane na ps5 i ludzie faulują bo gra w ogóle nie widzi fauli tylko w rivals działaja dobrze ale w rozgrzewce toty są w ogóle nie gwizdanie ludzie faulują by wygrywac mecze
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 35 minutes ago1,029 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 35 minutes ago1,029 Posts
Recent DiscussionsZłota Pajor z paczki podczas eventu TOTY napastników Witam. Otworzyłem przed chwilą paczkę w aplikacji Companion, do końca nie wiem jaką konkretnie i trafiłem z niej złotą Ewę Pajor. Wszystko byłoby okej, ale trwa event TOTY i w paczkach występuje Ewa ...POTM Lamine Yamal Witam, zrobiłem segment sbc (skład 86) o Wilson flashback, lecz nie dostałem wyświetlonej wcześniej nagrody Yamal potm oraz paczki. Sbc zostało wysłane o godzinie 19:20. Liczę na zwrot karty oraz pac...WBS Sophia Wilson Witam, wykonałem jeden z 15 składów wyzwania, dokładniej chodzi o skład 86 gdzie nagrodą miał być zawodnik miesiąca La Liga Lamine Yamal. Niestety nagroda nie została dodana do mojego klubu. Jak może...Zniknięcie nagród za zadania! Witam, Czy ktoś też ma błąd że zniknęla wam paczka 3x88+ i ogólnie nagrody za te wyzwania? Specjalnie sobie zostawiłem te paczki na TOTY i nie mam nic z tych paczek. Jest szansa zeby ktokolwiek mi p...Problem z padem Problem z padem od ps 5 po podłączeniu do PC pad działa normalnie wszystko super w szybkim meczu też natomiast jak dojdzie do gry w rivals lub fut champions pad nagle nie reaguje na żaden ruch . Gra...