Forum Discussion

vtsx777's avatar
vtsx777
New Novice
2 months ago

Problem z padem

Problem z padem od  ps 5 po podłączeniu do PC pad działa normalnie wszystko super w szybkim meczu też natomiast jak dojdzie do gry w rivals lub fut champions pad nagle nie reaguje na żaden ruch . Gra robi co chce ruch który wykonałem dzieje się dopiero po około 10. 15  sekundach .

8 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej vtsx777​ 

Czy wcześniej w grze takie opóźnienia zdarzały się przy sterowaniu klawiatura/ mysz? Jak Twój kontroler jest podłączony do PC?

• vtsx777's avatar
    vtsx777
    New Novice
    20 days ago

Hej nie nigdy wcześniej tego nie miałem w tamtej edycji działało wszystko tak jak należy w tej jest inaczej nie mogę nic zrobić . Znikło to na miesiąc ale znów wróciło teraz jedyne co mogę grać to tryb kariery a jest to naprawdę męczące że nie mogę grać rivals a po to kupiłem tą grę . Pad jest podłączony kablem 

• vtsx777's avatar
    vtsx777
    New Novice
    20 days ago

Tak nadal potrzebuje pomocy znikło na miesiąc i znów to samo 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    19 days ago

vtsx777​ dzięki za update sytuacji. 

Warto sprawdzić kilka kroków:

-  usuń Ustawienia osobiste i wyłącz grę 

- odłącz zbędne urządzenia USB (np. drugi pad, ładowarka, kierownica) 

- podłącz pad za pomocą kabla (sprawdź różne porty USB) 

- przy ponownym uruchomieniu gry wykorzystaj tylko pad do zatwierdzania menu; nie zmieniaj nazwy pliku Ustawienia osobiste 

• vtsx777's avatar
    vtsx777
    New Novice
    19 days ago

Sterowniki karty jak i pada mam najnowsze i nadal to samo wchodzę do gry tylko padem wszystko inne jest odłączone zrobiłem wszystko co napisane i nadal nie pomogło .

Wygląda to teraz tak że co drugi mecz po około 35 min meczu  jest deley na padzie na około 5-10 sekund jest to nie do wytrzymania .

Może poprostu to wreszcie naprawicie w aktualizacji bo z tego co widzę nie jestem jedyną osobą która zmaga się z tym problemem .

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    18 days ago

vtsx777​ przetestuj działanie gry z poziomu nowego konta administratora.

W przypadku utrzymujących się problemów, nasz zespół chciałby zebrać dodatkowe informacje. Proszę wypełnij ankietę, którą zamieściliśmy tutaj

• vtsx777's avatar
    vtsx777
    New Novice
    18 days ago

Nadal nic nie pomaga naprawdę zawiodłem się na was że od tyłu miesięcy nie umiecie naprawić jednego problemu który nie dotyczy tylko mnie tylko większej połowy graczy PC .

I co dostanę z tej ankiety wypełnije ją a wy nadal nic z tym nie zrobicie jak z każdym problem jaki jest 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago
1,088 Posts