sigma_teddyNewcomer3 days agofdfdfJak włączam Fc 26 to włącza mi sie logowanie a jak sie zaloguje to mnie wylogowujeEA 26.12.2025 17_50_22.png47 KB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago942 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago942 Posts
Recent DiscussionsKółko ładowania po meczu w rivals Wygrałem mecz 7 do 5 i po końcowym gwizdku mecz się zawiesił na kółeczku ładowania (kręciło się).Czekając 2 minuty postanowiłem zrestartować grę i nie zaliczyło mi meczu, nie dość dostałem ostrzeżeni...lagujący pad odpalam mecz divison rivals klikam a normalnie bez opoznienia po chwili gdy ruszam padem mam 3s opoznienia reinstall gry nie pomaga nie jest to wada pada poniewaz działa w innych grach Same lagi... Ta gra to jakaś tragedia, jak wchodzę w menu wszystko płynnie dziala, nagle wchodzę w mecz, a tam tragedia. Takie lagi że szkoda gadać, a zaznaczam że laptop spełnia zalecane wymagania sprzętowe. lagi gry po zmienieniu karty z ea fc na np discorda najczęsciej to występuje jak sie kilka razy zmieni karte z eafc laguje bardzo nie da sie nic zrobic a mam najnowsze sterowniki do gry Przegrana 0-3 po utraceniu połączenia . Po wygranym meczu squad battles w ultimate team mam czarny ekran ładowania. Po odświeżeniu wynik meczu to oddanie walkowerem jakbym wyszedł z meczu. Połączenie mam świetne i na pewno nie jest to prz...