Forum Discussion

dawidbogusz's avatar
dawidbogusz
Seasoned Novice
2 days ago

Gra ma wadę

Gra notorycznie wyłącza się do pulpitu przy próbie rozegrania meczu, błąd występuje niezależnie od trybu (kariera menagera, UT). Czekałem do aktualizacji na rozwiązanie błędu. Jako że ostatnia aktualizacja nie poprawiła opisanej wady, uznaje że EA sprzedało mi wadliwy produkt, w związku z tym składam reklamację i zgodni z przepisami prawa Unijnego domagam się zwrotu poniesionych kosztów.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 hours ago

Hej dawidbogusz​ 

Przykro mi, że nadal doświadczasz problemów z wyłączaniem się gry – rozumiem, jak frustrująca może być taka sytuacja. Jeśli chcesz, możesz przesłać mi swój raport DxDiag, a postaram się go przeanalizować i sprawdzić, czy uda się znaleźć wskazówki i polecić Ci  kroki do wykonania.

Jeśli jednak wolisz złożyć wniosek o zwrot kosztów, możesz to zrobić zgodnie z obowiązującą polityką zwrotów EA – szczegółowe informacje znajdziesz tutaj:Jak uzyskać zwrot pieniędzy za gry EA?

• Kuni1945HD's avatar
    Kuni1945HD
    Seasoned Novice
    17 hours ago

A MOŻE ŁASKAWIE COŚ ZROBICIE Z TĄ GRĄ DO 1 AKTUALIZACJI WSZYSTKO DZIAŁAŁO DOBRZE, PO 2 KOLEJNYCH DA;EJ GRA PO 1 POŁOWIE CHODZI JAK **bleep** I PODCZAS MECZU I PODCZAS MENU, POMAGA WYŁĄCZENIE I WŁĄCZENIE GRY NA NOWO. JESZCZE ZA KAŻDYM RAZEM PO WŁĄCZENIU GRY TRZEBA ZMIENIAĆ USTAWIENIA GRAFICZNE BO GRA SOBIE SAMA USTAWIA PO SWOJEMU

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.510 PostsLatest Activity: 2 hours ago