ththththththththRising Newcomer9 months agogra mi sie nie uruchamia prosze o pomoc!!!!!!!!!!Spoiler (Highlight to read)
Recent Discussionsgra sie uruchamia i wywala do pulpitu po ekranie zagraj System specs: Windows 11 Pro 64-bit (Build 26200) Gigabyte X470 AORUS Ultra Gaming AMD Ryzen 9 5950X (32 threads) NVIDIA RTX 5060 Ti, driver 32.0.16.1074 48GB RAM Monitor: 3440x1440 ultrawide,...Ciągle nie dostałem nagród za zadania Azji i Oceania Witam ponownie zwracam się w sprawie należnych mi nagród za zadania Azja i Oceania. Pomimo komunikatu na platformie X ze strony EA, iż rzekomo skontaktowano się w sprawie z graczami, ja nie otrzymałe...Czarny ekran podczas włączania gry Cześć, od dłuższego czasu zmagam się z problemem z EA SPORTS FC 26 i niestety nie udało mi się go rozwiązać. Gra nie uruchamia się wyłącznie na moim koncie EA, natomiast po zalogowaniu się na inne ...brak nagrody z zadania wstęp do ewolucji ukończyłem ewoulcje o nazwie wstep do ewolucji i nie zaliczyło mi zadania co skutkuje brakiem rynku transferowego Błąd companiona Kiedy robiłem skład to ustawiłem żeby mi samo zbudowało i zbudował mi się skład na companionie i miałem tam swoje dwie ewolucje które miałem w innym nieaktywnym składzie. I nagle zaczął się ten skład...