ththththththththRising Newcomer4 months agogra mi sie nie uruchamia prosze o pomoc!!!!!!!!!!Spoiler (Highlight to read)
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago950 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago950 Posts
Recent DiscussionsBłąd po zakończonym meczu Witam , mam problem , po kazdym meczu mnie wyrzuca i pojawia sie komunikat ze nie moge polaczyć sie teraz z serwerami UT. Resetowalem router, naprawialem aplikacje, odinstalowywalem nic nie pomaga ....**bleep** nie gra Po wejściu do gry w ultimate team pisze że zablokowane bo zbyt dużo kont na tej konsoli używało ut chociaż tylko mogę główne konto używało i nie mogę grać ultimate team FCP doładowane przez BLIK Parę godzin temu doładowałem FCP przez BLIK i nadal nie ma waluty na koncie. Zgłaszać to czy jeszcze oczekiwać? Draft Podczas porażki w finale draftu wyrzuciło mnie do ekranu głównego, nagrody odebrałem, ale w menu ciągle wisi możliwość odbioru nagród, a kiedy chce to odebrać wyskakuje problem z połączeniem i serwer...Podania Czy Wam też zawodnicy podają kompletnie, gdzie indziej niż celujecie lub idealnie do przeciwnika. Nie ma nic pomiędzy. Są jakieś ustawienia na to? Często kiedy nawet gałki nie ruszam moje podanie za...