Forum Discussion

RiderMax83's avatar
RiderMax83
New Rookie
2 days ago

grywalność

ta edycja jest pokurwiona. we wcześniejszej walczyłem o wejście do 2 ligi w rivals, a w tej jebanje edycji nie mogę z 7 wyjść!!! osłanianie piłki nie działa na xbox. gram z różnymi platformami, ludzie czasami jak zastawią to są nie do ruszenia , a jak ja zastawiam dobrymi zawodnikami jestem łuskany jak **bleep** leszcze. każde praktycznie wypuszczenie piłki do przodu jest przechwytywane. nawet bardzo mocne podania przyjmowane są na klepke.  a z paczek sama **bleep**. masa świetnych paczek, i aby lewandowski leci , wręcz hurtowo. na tyle miesięcy gry wczoraj pierwsza ikona figo zimowy. **bleep** na tyle miesięcy ? cieszyłem się z niego chwilkę. pierwszy mecz nim a ty z drugiej strony koleś T. Henry . **bleep**. **bleep** komedia. mają te **bleep** z ea swoich pupili co im hurtem top karty dają a reszte ludzi ruchają jak tylko. **bleep** firma. oni bardziej nadawali by się do branży prowadzenia obozów koncentracyjnych !!! bo aby **bleep** potrafią, ta gra nie jest z dziedziny rozrywka , tylko horror , **bleep** człowieka na maxa . **bleep** EA , pasożytów porównywalnych z Fifa i UEFA  

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago
895 Posts