Forum Discussion

lomcio1999eafc26's avatar
lomcio1999eafc26
Seasoned Novice
2 days ago

Input Delay(Opóźnienie pada), Rivals Ultimate Team

Witam. Podczas granie w UT mianowicie w tryb Rivals, mam sekundowe opóźnienie pada, klikam podanie a zawodnik dopiero je wykonuje po sekundzie, gra się nie zacina, śmiga że aż miło. Pad to DualSense, podłączałem przez kabel jak i bluetooth i problem występuje cały czas. Czy ktoś z supportu mógłby mi pomóc? Mamy grudzień za chwilę nowy rok, gra ma kilka miesięcy a nadal występują takie błędy jak ten, które nie pozwalają grać w Rivals. Mam nadzieję, że ktoś kompetentny z supportu mi odpowie.

2 Replies

• Nikt Ci z nich (ea) tutaj nie pomoze. Ja mam to samo. Połączenie git , internet wszystko super a w UT steruje jakbym biegał klocami. Nie zawsze nie w kazdym momencie ale notorycznie czuje to spowolnienie i przez to nie da sie grac tylko wkurzac i przegrywac

• Ta, oni mają gdzieś swoich konsumentów. To nie jest żadna nowość. Przegieli tylko z tym trailerem. Gracze o nim nie zapomną. Błędy, które były od początku premiery nadal są między innymi te związane z źle działającym padem. Zniszczyli własny produkt i nie umieją go naprawić. Ten nowy patch w styczniu nie pomoże. Musimy się pogodzić z tym faktem, że tej gry już nie uratują, a następna znowu będzie gówniana.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 48 minutes ago
919 Posts