Adamcio_332Newcomer21 hours agoproblemy w meczach rivalsjak zaczynam mecz w rivals to zawodnicy sami sie poruszają i sami graja ale w meczach squat batels jest wszystko okej i trybie rusch tak samo wszystko okej
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 minutes ago924 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 minutes ago924 Posts
Recent Discussionsfdfdf Jak włączam Fc 26 to włącza mi sie logowanie a jak sie zaloguje to mnie wylogowuje Fc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże???? Kupiłem ea i muszę kupić od nowa Cześć kupiłem ea 26 na xbox grałem ciągle wszystko normalnie i nagle po I5 godzinach mnie wywala nie wiem czemu i muszę kupić od nowa proszę się kontaktować ze mną na gmail chciałbym wytłumaczyć spra...Crash FC26 na PC podczas gry Witam serdecznie, podczas gry w FC26 po odpaleniu meczu po około 2 minutach crashuje mi całą gre i wywala do pulpitu - mam zainstalowane najnowsze sterowniki... i aktualizacje systemu. Proszę o pomoc...Ktoś się w końcu zainteresuje zepsutą grą??? Nadal od wielu juz dni rozgrywka UT nie przypomina grania. Rywal szybciej stoi niz ja biegne. Co pare dni da sie zagrac pare spotkan i potem znowu jest to samo. Ciągle powolne poruszanie sie , podani...