Adamcio_332Newcomer1 month agoproblemy w meczach rivalsjak zaczynam mecz w rivals to zawodnicy sami sie poruszają i sami graja ale w meczach squat batels jest wszystko okej i trybie rusch tak samo wszystko okej
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 48 minutes ago1,075 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 48 minutes ago1,075 Posts
Recent DiscussionsResetowanie składu i formacji Mam jakiegoś buga kiedy wchodzę do gry wszysko jest dobrze a kiedy buduję skład i wyjdę z niego to wyrzuca mnie z ultamte team znów wchodzę i nie mam składu i resetuje mi się formacja Gra się zawiesza Rozpoczynam mecz ryvals przeciwnik biega a moji gracze stoją jak słupy zero reakcji na pada, nad wszystkimi wyświetliły sie ikony aktywności czyli każdy powinien się ruszać następny blamaz powtórzy...Brak możliwości zakupu w karierze menadżera Witam nie mogę zakupić zawodnika bo wyskakuje napis ok . Prosze o pomoc Nie udało się uruchomić gry. Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe....Karty z rynku znikają Siema, Nie wiem czy tylko u mnie występuje ten błąd ale kupiłem TOTW na rynku i magicznie zniknął tak samo jak pozostałe 5 złotych kart xdd ponad 15K w plecy z powodu mało dopracowanej aplikacji na...