Forum Discussion

kubicv10's avatar
kubicv10
Seasoned Newcomer
10 days ago

KARNET SEZON 5 olewanie graczy

Witam, raczej nie dyskutuje na  forach ani nie zgłaszam błędów ale litości. Zakupiłem karnet premium w fc 26 na sezon 5 odebrałem nagrody ile mogłem do mojego poziomu. Ostatnie dni wbiłem ten 30lvl i zauważyłem, że nie mogę odebrać nagród za 29 i 30 lvl. ominęły mnie nagrody typu Petit i paczki... Fc26 litości.. pierwszy raz wydałem pieniądze w tej grze i jestem najzwyczajniej w świecie zawiedziony i to nie jest błąd  u mnie bo miałam max expa i wszystko się zgadzało. Wiele graczy miało taki sam problem. Reset gry, jakieś mecze, cuda na kiju i nic. Wszystko pięknie ładnie ale jest już nowy sezon i co przepadły mi nagrody? Co mam z tym zrobić?  Serio wydaje się pieniądze żeby mieć unikalne karty a gra najzwyczajniej w świecie jest niedopracowana albo jest to celowy zabieg... Proszę o rozwiązanie tego problemu.

1 Reply

• kubicv10's avatar
    kubicv10
    Seasoned Newcomer
    8 hours ago

Brak odpowiedzi? Brak odpowiedzialności? Możecie sprawdzić moje konto czy miałem premium i czy odebrałem przez Wasz błąd? Ale po co?  Najlepiej olać. Takich graczy jak ja pewnie są setki jak nie tysiące....

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago
1,186 Posts