Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,184 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,184 Posts
Recent DiscussionsToken Wyrzucilo mnie z meczu draft chce dostac token Bak paczki Po dzisiejszej aktualizacji czyli 24.03 nie dostałem paczki za 10 meczy zadanie Liga Potrójnenego Zagrożenia a zadanie zaliczone?? Pięciu cheaterów w lidze weekendowej. Tak, pięciu. Tak, jedna trzecia wszystkich rozegranych meczów. Tak, dokładnie ten sam sposób cheatowania, co w każdej lidze weekendowej już od kilku dobrych lat. A w grze nawet nie mam możliwości zgł...Cheaterzy w ea fc 26. Witam, kolejny raz gdzie wydaje fifa pointsy na granie draftu i dostaje 2x disconnected draft po drafcie od cheatera po czym automatycznie zalicza mecz jako przegraną, Jest szansa zeby zająć się troc...Wywala po każdej grze Wywala mnie z ultimate team na ps 5 po każdej grze, normalnie sobie gram wszystko działa ale w momencie jak się zakończy mecz, to wyrzuca mnie do menu gry i nie zalicza mi żadnych zadań typu strzel g...