pivonskiiiNewcomer20 hours agoKarty 78 z paczki 84+Właśnie otworzyłem paczkę z SB 2x84+ z której wypadły 2 karty - jedna 78 ocena druga 82...
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 15 hours ago910 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 15 hours ago910 Posts
Recent DiscussionsBrakujący playstyle po ewolucji (frostbite finisher) IF Cristiano Ronaldo Witam po skończeniu ewolucji (frostbite finisher) za 75k IF Cristiano Ronaldo miał playstyle do finezyjnych strzałów po kilku dniach playstyle zniknął. W końcowym etapie ewolucji Lvl 5 taki playstyle...FUT Champions win counted as a loss I won a FUT Champions match, but after the game I was given a loss. No disconnection on my side. Please check server logs. delay witam mam problem z delayem nie wiem co jest powodem Nerf rainbow overhead shots. I was playing a tournement, was in the final and lost 5 - 4 , i would of been olay if i lost fairly but the opponent i played scored 4 glithced goals Its not defendable, i have started playing with ...Błędny player pick. Witam, czy istnieje możliwość odzyskania zawartości. Wykonując WBS trafiłem w player picku kartę Abily Thunderstruck , wybrałem tą kartę a przypisana została inna do mojego klubu .