Forum Discussion

KingVenomZI11's avatar
KingVenomZI11
New Novice
10 days ago
Solved

Karty wymienne/rynek transferowy

Nie wiem jak to się dzieje ale gra sama za mnie sprzedaje mi moje wymienne karty. Właśnie włączyłem UT i popatrzyłem na rynek, pokazało mi że sprzedałem złotą kartę Saliby, Winter Wildcard Nevesa i inform flekken, nie miałbym z tym problemu gdyby nie fakt że nie dostaje nawet monet za te karty, niby sprzedałem wszystkie trzy za łączną wartość koło 36k monet a dalej mam tylko 800 na koncie. Ktoś miał już ten problem czy tylko mi się on pojawia? To już nie jest pierwszy raz bo kiedyś kupowałem karty, które po jakimś czasie widziałem że gra sama mi je quicksellowała. Myślałem że to się naprawi jak zrobię zadanie w którym niby odblokowuje się rynek transferowy ale jednak nie. Gdzie mogę też dostać odpowiednią pomoc ze strony EA żeby mi to naprawili ? 

• Hej KingVenomZI11​ 

To, co opisujesz, nie jest prawidłowym działaniem gry i bardzo dobrze, że to zgłaszasz. W takiej sytuacji najważniejszym krokiem jest zabezpieczenie konta, ponieważ objawy mogą wskazywać na nieautoryzowany dostęp do profilu.

Jeśli podejrzewasz, że bezpieczeństwo Twojego konta mogło zostać naruszone, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat, abyśmy mogli sprawdzić sprawę dokładniej.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 days ago

Hej KingVenomZI11​ 

To, co opisujesz, nie jest prawidłowym działaniem gry i bardzo dobrze, że to zgłaszasz. W takiej sytuacji najważniejszym krokiem jest zabezpieczenie konta, ponieważ objawy mogą wskazywać na nieautoryzowany dostęp do profilu.

Jeśli podejrzewasz, że bezpieczeństwo Twojego konta mogło zostać naruszone, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat, abyśmy mogli sprawdzić sprawę dokładniej.

• KingVenomZI11's avatar
    KingVenomZI11
    New Novice
    9 days ago

Mam nawet zrobione screenshoty i zdjęcia tych kart co znalazłem na szybkiej sprzedaży, kart które ktoś z mojego konta bez mojej wiedzy sprzedał i braku monet.

• Moje konto zostało zhakowane 1 stycznia, zgłosiłem to gdzie tylko się dało i na chwilę obecną nie dostałem żadnej odpowiedzi. Straciłem monety i karty o łącznej wartości 250 tysięcy monet. W aplikacji Companion w sekcji kart które poszły na szybką sprzedaż znalazłem 3 karty cornerstone tolisso których nie widziałem nigdy wpośród moich zawodników. Czy ktoś się wkoncu zlituje i pomoże mi odzyskać zgubę? Możliwe też że  mam nick osoby która to zrobiła ponieważ w sekcji Klub > Rankingi ( gdzie powinny się pojawić statystyki mojego UT i moich znajomych ) pojawił się obcy nick gracza którego nigdy nie dodawałem do znajomych ani na EA ani na PSN. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 12 hours ago
1,010 Posts