wizzburn_71Newcomer8 months agoKupiłem fc26 na steam i gra nie chcę się uruchomićKupiłem fc 26 na steam , próbuje uruchomić grę i łączy mi się z EA app i za każdym razem na steam włącza się walidowanie plików( trwa ok 30min) i gry nie da się włączyć. Czy ktoś pomoże ?
Recent DiscussionsGra offline Witam. Zauważyłem następujące błędy w grze offline EA Sports FC 26 : SI po rozpoczęciu meczu , od razu wybija piłkę na aut , głównie w trybie turnieju Gdy robię sobie transfery w trybie Edytuj ze...Problem z ewolucja Inch Perfect Rozpoczelem ewolucje na karcie gracza, po zagraniu meczu z aktywna ewolucja w trybie rush zniknal on z zakladki Moje Ewolucje uniemozliwiajac odebranie nagrod za ukonczenie chocby pierwszego poziomu ...Dziwny błąd w karierze Cześć, pisze bo nie znalazłem podobnego wątku. Grałem sobie karierkę i w lidze europy w dwumeczu miałem karne które wygrałem, wszystkie animacje po mecuz pokazywały mój awans do półfinału ale po powr...Ea anti cheat stuck so for the couple past days i cant open ea fc 26 its stays for 30s on starting javeling anti cheat and just closes returning me to ea app i tried everything i could find on the internet in windows ev...Ryzykowna gra Nie moge ukończyć zadania Ryzykowna gra, rozegrałem 3 mecze Rash , otrzymałem ewolucje , zrobiłem ją na złotej karcie , ukończyłem ją . Już nie mam tej ewolucji i zadanie też nie jest ukończone , co ...