Forum Discussion

Kreeewetaaa's avatar
Kreeewetaaa
New Novice
22 days ago

lagi i samo zmienianie sie ustawień

EA nie pozwala mi utworzyć sprawy z niewiadomych powodow bo gdy tworzę sprawę to jest ona jak widmo xd. Więc zwracam się tutaj, odkąd kupiłem grę 26 września aż do dziś cały czas występuje ten sam błąd a mianowicie po wejsciu do gry odpala sie ona w oknie, menu zacina się i ma taki delay że na starcie mi się odechciewa grać, po wejsciu do meczu mam 5 fps i 3 sekundowy delay więc wiąże się to z wyjściem z meczu, to kiedy się to naprawi to jest losowość, czasem 3 mecze czasem 10. Dodam że mam dobry komputer i internet więc takie coś nie powinno mieć miejsca,  fajnie że macie swoich klientów w głębokim poważaniu. 1111

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej Kreeewetaaa​ 

Dzięki za Twój post. Rozumiem, jak frustrujące może być granie przy takim opóźnieniu. Żeby to dokładniej sprawdzić, spróbuj proszę kilku rzeczy:

1. Zaktualizuj sterowniki karty graficznej oraz upewnij się, że Windows jest w pełni aktualny.
    2. W EA App kliknij na grę i wybierz opcję Napraw, by sprawdzić integralność plików.
    3. Uruchom komputer w trybie czystego rozruchu, by wykluczyć wpływ innych programów działających w tle.

Prześlij też proszę raport DxDiag – dzięki temu łatwiej będzie sprawdzić, czy coś w konfiguracji sprzętu lub systemu może powodować te spowolnienia.

• żadne z tych rzeczy nie pomogły robiłem je przed waszą odpowiedzią czekam na jaką sensowną aktualizacje albo, w sumie bardziej na zwrot pieniedzy bo odechcialo mi sie w to grac, wysylalem wam kilka zgłoszeń a na zadne nie odpowiedzieliscie.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    20 days ago

Kreeewetaaa​ Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta ani statusu Twoich spraw na EA Help.

W przypadku utrzymujących się problemów, nasz zespół chciałby zebrać dodatkowe informacje. Proszę wypełnij ankietę, którą zamieściliśmy tutaj

• cinu161's avatar
    cinu161
    Rising Rookie
    20 days ago

Te problemy występują od premiery gry u wszystkich graczy. Jest na ten temat kilkaset postów na tym forum. EA to olewa i będzie Ci pisać żebyś sobie sprawdził sterowniki

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    20 days ago

Na forum znajdują się zarówno wpisy od graczy, którym pomogły różne kroki techniczne (np. aktualizacja sterowników, zmiana ustawień grafiki lub wyłączenie nakładek), jak i wypowiedzi osób, które po ostatnich aktualizacjach nadal doświadczają problemów z lagami i spowolnieniami.

Dlatego uprzejmie prosimy o wypełnienie ankiety dotyczącej wydajności gry, aby nasz zespół mógł lepiej zrozumieć, w jakich warunkach pojawia się problem i przyspieszyć jego rozwiązanie: 

📌Ankieta dotycząca PC — chcemy poznać Wasze opinie na temat wydajności

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    New Vanguard
    20 days ago

Ile już ta ankieta trwa? Ile wam jeszcze zajmie zbieranie danych? Byliście w stanie łatać grę za pomocą magicznej różdżki, a teraz, kiedy się grać już nie da, dużo osób zaczyna odpuszczać. Coraz mniej ludzi czuję satysfakcję z grania. Nagle czekacie.... Po co?

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago
840 Posts