Forum Discussion

rentaldo's avatar
rentaldo
New Novice
12 days ago

Lagi w 2 połowie ea fc 26

Każdy mecz to jest loteria, albo w 2 polowie bedzie płynnie albo lagi, i trzeba wyjść z gry bo już nic nie zrobisz, w rivalsach nie da sie robic postepow, bo ciagle sa lagi i nie da sie wygrac, wygrywam 5:0 w 1 polowie i w 2 muszę wyjść, nie dostaniemy za to ani rekompensaty ani naprawienia tego błędu, najgorszy zakup jaki zrobiłem 

5 Replies

• rentaldo's avatar
    rentaldo
    New Novice
    10 days ago

Też robiłem juz wszystko, instalowałem starsze wersje sterowników, zmieniałem ustawienia robiłem reinstalacje z 3,4 razy i dalej to samo, trzeba czekać, a wątpię ze w najbliższym czasie cos sie poprawi

• Niestety ten sam problem, zmiana ustawień w grze nie pomaga, tak samo jak i zainstalowanie starszych sterowników do karty. Pozostaje nam chyba czekać na kolejną aktualizację która może to poprawi choć wiadomo jak to jest. 

• Od miesiąca grać nie mogę jak nie problem z padem tak teraz spadki FPS zacina grę jak ludzi wydałem z grę 400 a od miesiąca grać nie mogę bo wciąż coś zastanówcie się co wy róbice jak traktujecie klientów zenada

• Grzelaa07's avatar
    Grzelaa07
    Seasoned Novice
    12 days ago

Gra ścina przy rożnych, wolnych, animacjach w przerwie. FPSy spadają i nie idzie grać. Czasem przez chwilę, czasem czeka aż stracę gola i wtedy się odcina. Widziałem, że były takie zgłoszenia już 3 tygodnie temu. Czy jest jakieś rozwiązanie problemu? Czy EA planuje to naprawić?

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.626 PostsLatest Activity: 60 minutes ago