Forum Discussion

Sophie05PL's avatar
Sophie05PL
New Rookie
2 months ago

Zamrożenie ekranu podczas Mistrzostw UT

Ładnie się bawicie tam w Kanadzie EA. Macie duże moce przerobowe a nie potraficie sobie poradzić z cheaterami na platformie PC. Dzisiaj podczas gry w trybie Ultimate Team w Lidze Weekendowej zamroził mi się ekran i nie mogłem nic robić podczas meczu. Po chwili wyrzuciło mnie do pulpitu, po ponownym wejściu do FC miałem komunikat o rozłączeniu z meczu i zaliczyło mi to jako porażkę .Zaznaczam że nie mam problemów z internetem. Działa u mnie bez zarzutu. Na moje to był cheater. W załączniku jest screen podczas zamrożenia ekranu. Jeżeli nie możecie sobie poradzić z cheaterami to może trzeba pomyśleć nad usprawnieniem anticheata? 

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Sophie05PL​ 

Dziękuję za Twój post i przekazane w nim uwagi.

EA SPORTS FC opiera się na opiniach społeczności. Koniecznie zajrzyj na nasz portal Opinie Graczy, aby przekazać szczegółowe opinie na temat dowolnej części gry. Zostaniesz poproszony o zalogowanie się na swoje konto EA, co pozwoli nam lepiej zgłębić Twoje opinie, pomagając naszym zespołom deweloperskim wprowadzać zmiany i aktualizacje. 

FC Feedback. 

Jeśli masz wrażenie, że zdarzyło się coś nietypowego i chciałbyś to zgłosić, zawsze możesz skorzystać z oficjalnych sposobów raportowania dostępnych w EA. Dzięki temu odpowiednie zespoły będą mogły to sprawdzić. 

1. Otwórz listę znajomych w EA app. 
    2. Wybierz opcję Dodaj znajomego. 
    3. Wyszukaj ID gracza, którego chcesz zgłosić. 
    4. Wybierz jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika. 
    5. Wybierz menu z trzema pionowymi kreskami (ᐧᐧᐧ) obok nazwy profilu. 
    6. Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie. 
    7. Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza. 
    8. Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu. 
    9. Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy. 
    10. Wybierz opcję Wyślij. 

• Sophie05PL's avatar
    Sophie05PL
    New Rookie
    2 months ago

Regularnie zgłaszam na PC cheaterów przez zgłoszenia w EA APP bo to co się dzieje na platformie PC to epidemia cheaterów. Niby anticheat to dobre rozwiązanie ale haker zawsze znajdzie lukę w oprogramowaniu. A w trybie Draft Online w Ultimate Team po rozłączeniu z meczu z cheaterem nie da się zgłosić go bo on ukrywa nazwę i w menu widnieje tak jak bym z nim nie rozegrał meczu. Więc jeszcze trochę wam zajmie dopracowanie całego systemu. Pozdrawiam i czekam cierpliwie na udoskonalanie tego.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Sophie05PL​ konstruktywna krytyka i cenne spostrzeżenia są bardzo istotne dla rozwoju gry. Jeśli znajdziesz chwilę czasu warto przekazać swój Feedback TUTAJco pozwoli nam lepiej zgłębić opinie, pomagając naszym zespołom deweloperskim wprowadzać zmiany i aktualizacje. 

• Sophie05PL's avatar
    Sophie05PL
    New Rookie
    2 months ago

Szkoda że ten Feedback odnosi się do poprzedniego tytułu (FC25). Ale mimo to napisałem co mi leżało na sercu i mam nadzieję że z czasem wprowadzą te usprawnienia. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago
1,050 Posts