Keshyqqq
22 hours agoNewcomer
lagujący pad
odpalam mecz divison rivals klikam a normalnie bez opoznienia po chwili gdy ruszam padem mam 3s opoznienia reinstall gry nie pomaga nie jest to wada pada poniewaz działa w innych grach
odpalam mecz divison rivals klikam a normalnie bez opoznienia po chwili gdy ruszam padem mam 3s opoznienia reinstall gry nie pomaga nie jest to wada pada poniewaz działa w innych grach
mam to samo
Ja mam mniej wiecej sekunde do 1,5 opoznienie. Nie zobaczylbym tego gdyby nie fakt, ze sa momenty gdzie rozgrywka jest szybka i trzeba szybko się przełączac czy wgl reagowac. Wtedy jest problem bo jednak to opoznienie robi duza roznice. Ani dryblingu ani dobrego podania w tempo ani zwrotnosci pilkarzy. Przy przelaczaniu zawodnik sie zachowuje jakby mu dopiero ekran przed oczy wyskoczyl a nie bral czynny udzial w meczu. Ta gra to jakas porazka. Nikt nadal oczywiscie nie pomogl nie odezwal sie a tworcy gry nie robia nic poza wzmianka o zmianie systemu gry obrona (przy tym sterowaniu i opoznieniu juz wgl nie da sie chyba odebrac pilki) Nie pamietam tak zepsutej gry (gameplay , serwery) od ladnych paru lat. Jedni maja co rozgrywke plynnosc i efekty idealnie inni od wielu tygodni nie maja nic i wedlug ea jest wszysko spoko.