mariuszmaslak94Rising Newcomer9 months agoLogowanie nie możliwe CompanionOd kilku dni nie mogę odpalić Companion, nie wiem gdzie zgłosić nie wiem co zrobić Screenshot_2025-09-30-15-42-26-988_com.ea.gp.fifaultimate.jpg1.2 MB
Recent DiscussionsNie mogę wejść do zarządzania składem podczas meczu FUT Champions. grając w fut champions 2 tydzień z rzędu nie mogę wejść do zarządzaj kladem w meczu ta gra to jedno wielkie **bleep** ani to forum nic nie zmienia nie dajecie nawet wymagań jakie muszą być żebyście c...Black Screen po włączeniu meczu Witam, mam od jakiegoś tygodnia, gdy opalam zagraj mecz to nic się nie dzieje jest tylko black sreen. Brak nagrody za strzelenie bramki przewrotką w segmencie Afryka Brak nagrody za strzelenie bramki przewrotką w segmencie Afryka > Afrykańska Duma > Czas na przewrotkę. Nagralem sobie filmik jako dowod. Prośba o szybką interwencję..wyzwanie konczy sie niedługo gra sie uruchamia i wywala do pulpitu po ekranie zagraj System specs: Windows 11 Pro 64-bit (Build 26200) Gigabyte X470 AORUS Ultra Gaming AMD Ryzen 9 5950X (32 threads) NVIDIA RTX 5060 Ti, driver 32.0.16.1074 48GB RAM Monitor: 3440x1440 ultrawide,...Ciągle nie dostałem nagród za zadania Azji i Oceania Witam ponownie zwracam się w sprawie należnych mi nagród za zadania Azja i Oceania. Pomimo komunikatu na platformie X ze strony EA, iż rzekomo skontaktowano się w sprawie z graczami, ja nie otrzymałe...