f8iuNew Novice1 month agoMęskie drużyny mają mecze z damskimiGrałam ostatnio mecz pucharowy w karierze menadżera i prowadzę męska drużynę a mecz grałam przeciwko żeńskiej drużynie.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,069 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,069 Posts
Recent DiscussionsProblem z wyłączającą się grą Uruchamiając grę i wchodząc w tryb Ultimate Team to mnie wyrzuca z gry i automatycznie gra się wyłącza, a próbując uruchomić np. tryb kariery to wszystko działa prawidłowo. Problem się utrzymuje od o...Nie dostałem karty bohatera po zrobieniu sbc Zrobiłem Picka bohater 87+ do wyboru 1 z 4 wybrałem lizarazu i go nie dostałem po kilkukrotnym resetowaniu użądzenia nadal go nie mam Serwery EA nie mogą aktualnie przetworzyć Twojego żądania. witam mam problem z trybem gauntlet kiedy niezaleznie czy wygrywam mecz czy przegrywam po skonczyonym meczu wyskakuje komunikat ktory dodałem w zaloczniku jest tak za kazdym razem niezaleznie czy res...Niedziałające wyszukiwanie gracza Niedziałające wyszukiwanie gracza wg koloru , pozycji itd oraz Magazyn Kart w .Wszystko to w dziale WBS fanatycy futbolu tydz2 witam mam problem poniewaz nie zalicza mi zadania w ktorym trzeba strzelic niskim mocnym strzalem w 5 roznych meczach zawodniczka z ligi francuskiej mimo tego ze to robie help?