LukorloRising Rookie2 days agoNiedziałające wyszukiwanie graczaNiedziałające wyszukiwanie gracza wg koloru , pozycji itd oraz Magazyn Kart w .Wszystko to w dziale WBS
2 RepliesReplies sorted by OldestEA_KalinaCommunity Manager1 day agoHej Lukorlo Poproszę Cię o sprawdzenie czy tak samo się dzieje na Web App, Copmpanion i po przelogowaniu się bezpośrenio w grze.LukorloRising Rookie1 day agoNie korzystam z tych opcji
EA_KalinaCommunity Manager1 day agoHej Lukorlo Poproszę Cię o sprawdzenie czy tak samo się dzieje na Web App, Copmpanion i po przelogowaniu się bezpośrenio w grze.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 minutes ago1,062 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 minutes ago1,062 Posts
Recent DiscussionsNowy błąd Spotkałem się z ciekawym błędem przy strzeleniu bramki na 1:0 w UT Champions przeciwnik wziął pauzę oraz od razu wznowił mam wznawianie meczu 3,2,1 i nadal jestem na ekranie powtórek, na padzie wibra...Ostani mecz w fut champions Przy strzelaniu gola przez przeciwnika kamera zatrzymała się na środku boiska nie mogłem nic zrobić, przez to przegrałem bardzo ważny dla mnie mecz Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie. Witam, od jakiegoś czasu gra nie chce mi się włączyć. Wcześniej gra działała a teraz jak tylko chce wejść to podczas wczytywania wyrzuca mnie do EAapp i jest komunikat, że wystąpił niespodziewany bła...Błąd przy wykonywaniu zadań Przy robieniu zadań z grupy fanatycy futbolu tydzień 2 natrafiłem na problem, gdyż zadanie „gole w 25 meczach” się nie zalicza pomimo spełnionych przez moich zawodników wymagań i strzelonych bramek Czerwona kartka Wczoraj tj.23.01.2026 gracz Jayde Riviere otrzymała czerwona kartkę i została zawieszona na 1 mecz, rozegrałem juz kolo 5 męczy, a ona cięgle jest zawieszona . O co chodzi ?