f8iuNew Novice2 days agoMęskie drużyny mają mecze z damskimiGrałam ostatnio mecz pucharowy w karierze menadżera i prowadzę męska drużynę a mecz grałam przeciwko żeńskiej drużynie.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago958 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago958 Posts
Recent DiscussionsZnikające artefakty (stwórz zawodnika) Witam wszystkich, Gram w FC 26 od około pół roku na Xbox Series X i zauważyłem problem z zawodnikami stworzonymi przeze mnie. Zniknęły im pieprzyki, a twarze stały się jakby mniej wyraźne. Dodam, że...opoznienie w Division Rivals i gra w slow motion pilkarze biegaja jak 20tempa problem opoznienie w Division Rivals, oraz grając mam gre jakby w slow motion tzn oni biegają jakby mieli kazdy po 20 tempa. kurva jak oni robią gre to maja wyjedane w to czy to dziala czy nie spójrz...Zero punktów w squad battle Cześć, by odpocząć troszkę od rozgrywki online pograłem chwile w squad battle i zobaczyłem, że po wygranym meczu dostałem 0 punktów. Dlaczego tak się stało? No penalty for a goalkeeper foul in Rivals Hi, today experienced a glitch when opponent's GK knocked down my player inside of the penalty box and no foul was called. That's seems like unfair experience. I'd like this loss to be cancelled as i...Błąd gry w draft dla jednego gracza Gram drafta dla jednego gracza i wszedłem w grę jak w każdą inną i nagle wszyscy zawodnicy z drużyny przeciwnej zaczynają biec w prawy dolny róg swojej polowy i gdy jestem w poblizu to tylko jeden za...