jasiupietkaNewcomer2 days agoZero punktów w squad battleCześć, by odpocząć troszkę od rozgrywki online pograłem chwile w squad battle i zobaczyłem, że po wygranym meczu dostałem 0 punktów. Dlaczego tak się stało?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago961 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago961 Posts
Recent Discussionsopoznienie w Division Rivals i gra w slow motion pilkarze biegaja jak 20tempa problem opoznienie w Division Rivals, oraz grając mam gre jakby w slow motion tzn oni biegają jakby mieli kazdy po 20 tempa. kurva jak oni robią gre to maja wyjedane w to czy to dziala czy nie spójrz...Brak Przepustki premium na sezon 1 FC 26 Witam, dzisiaj zorientowałem się, że powinienem mieć darmowy karnet na sezon 1. ( Kupiłem wersję ultimat przed 26 sierpnia konsola Xbox series s) i wydałem na karnet 1000 FC points. Uprzejmie proszę ...Przepaliłem złotą kartę, a zabrało mi ewolucję tej karty. Witam, Przepaliłem złotą kartę Bissacka,a usunęło mi kartę Bissacka po ewolucji. Proszę o pomoc. ea fc 26 bug Siema ea fc skonczylem ewolucje'' bandyta'' nie dostalem rynku mozecie to naprawic Brak staminy - paska zdrowia piłkarzy pow 31 lat Witam serdecznie , mam mały problem z FC26. Dlaczego w trybie kariery dynamicznej managera nie mogę grać piłkarzami co osiągnęli wiek 31 lat? Jest dopisek za stary i nie mają paska "staminy". Jeszcz...