Forum Discussion

Prezes345p's avatar
Prezes345p
Seasoned Newcomer
9 days ago

Moja Drobną Uwaga

Drodzy Twórcy FC26 czy naprawdę jest tak trudno naprawić tę grę moja ps5 slim się przegrzewa tylko na waszej grze czy tak naprawdę musi być te 60 klatek na sekundę jeżeli nie daje rady przecież by było dać 30 fps i problem z głowy i ograniczyć pobór mocy w tej grze z góry dziękuję 

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej Prezes345p​ 

Dzięki za podzielenie się z nami tymi uwagami. Nie jest mi nic wiadomo o zmianie na wersję gry na PS4 i nie jestem w stanie zagwarantować zmian. Tak, przekażę informację dalej.

• Prezes345p's avatar
    Prezes345p
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Jeżeli chodzi o sprężone powietrze to na razie nie ma takiej możliwości jężeli chodzi o umiejscowienie konsoli to wszystko jest w jak najlepszym porządku czemu nie możecie wprowadzić ogranicznika klatek tak zwany framerate z góry dziękuję 

• Prezes345p's avatar
    Prezes345p
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Niestety to problem waszego produktu gra działa że zbyt dużą częstotliwością klatek wystarczyło by wprowadzić ograniczenie klatek w ustawieniach gry tak jak w wersji na komputer

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Hej Prezes345p​ 

Dzięki za podzielenie się z nami Twoją uwagą. 

Jeśli konsola przegrzewa się, warto sprawdzićkilka rzeczy, które mogą pomóc w jej chłodzeniu:

• Upewnij się, że PS5 ma minimum ok. 10–15 cm wolnej przestrzeni z każdej strony
    • Nie zamykaj konsoli w szafce. Jeśli konsola znajduje się w takiej wystaw ją na zewnątrz szafki
    • Jeśli konsola stoi pionowo, spróbuj położyć poziomo (lub odwrotnie)
    • Samo odkurzenie z zewnątrz to czasem za mało, zatem jeśli masz możliwość, delikatne przedmuchaj otwory wentylacyjne sprężonym powietrzem

Jeśli mimo tego problem dalej występuje, warto też rozważyć kontakt z pomocą PlayStation. Będą mogli sprawdzić, czy nie chodzi o kwestię sprzętową (np. czujniki temperatury lub chłodzenie).