Anteks6Rising Newcomer2 months agoNie dostałem finalnej ewolucji CherkiegoZrobiłem evolucje cherkiego, tą co była na Halloween i nie dostałem zmienionego wyglądu karty, a wszystkie zadanie które trzeba było zrobić zrobiłem
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,098 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,098 Posts
Recent Discussionsstrzały finezyjne zawodnik ze złotym strzałem finezyjnym strzela że piłka leci na 5 metrów. EA powiecie co to ma być po ostatniej aktualizacji? zmieniacie podstawową mechanikę gry? takie rzeczy robic się przy wydaniu ...Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...Klasyka gatunku. Fajny błąd, oszałamiająca przyjemność. Rzygać mi się chce już na tą grę. Niewiem który to już raz próbuje rozegrać spotkanie mistrzostw, strzelam bramkę, przeciwnik włącza pauzę po czym po chwili startuje grę. Ja niestety oglądam sobie p...Utracone połączenie Witam wszedłem sobie dzisiaj pograć jak co weekend w fc i zacząłem z rekordem 2-1 po czym w kolejnych meczach mnie wyrzucało przy wynikach na moją korzyść 4-2, 4-1 i 2-1 i już nie jest za kolorowo b...Cheaterzy na PC Może zainwestujcie w końcu w poważny antycheat bo tracenie 3-4 porażek w Fut Champions po wygrywaniu 3-0 gdzie nagle zamyka ci gierke albo wywala z meczu jest śmieszne, żałosna gierka :)