Anteks6Rising Newcomer27 days agoNie dostałem finalnej ewolucji CherkiegoZrobiłem evolucje cherkiego, tą co była na Halloween i nie dostałem zmienionego wyglądu karty, a wszystkie zadanie które trzeba było zrobić zrobiłem
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 32 minutes ago886 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 32 minutes ago886 Posts
Recent DiscussionsZawieszanie sie gry Historia jest taka ze po premierze gra dzialala bez problemu ale jakis czas temu mniej wiecej miesiac temu zaczely sie problemy po zagraniu kilku meczy w ktorych nie bylo lagow gra zaczela sie zacina...Nie mogę połączyć się z serwerami FUT w EA Sports FC 26 Dzień dobry, Od kilku dni nie mogę grać w EA Sports FC 26 – tryb FUT. Po uruchomieniu gry i próbie połączenia z serwerami FUT pojawia się błąd połączenia, a wskaźnik serwerów pokazuje ok. 90/100. ...Problem Techniczny Witam serdecznie ogólnie mam problem z grą i a sport FC 26 od około tygodnia staram się z naprawą tego mam grę zainstalowaną na steam, gdy uruchamiam grę gra włącza się normalnie aż do momentu gdy w ...gra mi się wyłącza się na ekranie wczytywania Podczas gdy chcę wejść do fc26 przez EA app to gdy gra jest na etapie ekranu wczytywania i gdy jest sprawdzanie aktualizacji i javelin anty cheat to sie fc26 wyłącza i włacza się EA app i kraszuje mi...Division rivals Wygrałem mecz w division rivals miałem w tym meczu boost o 2 miejsca w górę mecz się zakończył i zaliczyło mi porażkę przy wyniku 12:2 dla mnie