ShaaquuNewcomer8 months agoNie dostałem nagród za ukończenie wyzwań.Problem jest następujący:Ukończyłem wyzwania Ryzykowna gra oraz wejdź do akcji a nie dostałem player picka piłkarza totw maks 86. Problem jest od wczoraj i nic się nie zmieniło.
Recent DiscussionsDziwny błąd w karierze Cześć, pisze bo nie znalazłem podobnego wątku. Grałem sobie karierkę i w lidze europy w dwumeczu miałem karne które wygrałem, wszystkie animacje po mecuz pokazywały mój awans do półfinału ale po powr...Tryb Kariera Menedzera witam, taki problem, kwoty za awanse do Pucharów Europejskich np, Liga Mistrzów lub nagrody za uzyskanie dobrych występów w pucharach są mocno nie adekwatne tzn. zaniżone np. 300 tyś. euro za awans d...Fut champion Witam wczoraj zakończyłem fut champion 15 meczów, nie dostałem nagród, co robić? Skrupulatność "Wyprawy narodów" Wykonałem dzisiaj wszystkie zadania Ameryki Północnej, natomiast w zadaniu Skrupulatność "Wyprawy narodów" - gdzie można dostać kartę Maradony - nie zaliczyło mi całej grupy. Czy to powszechny błąd ?...Brak nagród za FUT Champions Witam wczoraj zakończyłem fut champion 15 meczów. Przy odbieraniu nagród wyskoczył jakiś błąd i nagrody zniknęły Co robić?