Forum Discussion

Podkosal's avatar
Podkosal
Seasoned Newcomer
2 months ago

Nie dzialajacy web app fc26

Od poczatku gry fc26 nie dziala mi web app, gram na amazon luna na steamie, mam odblokowany rynek transferowy a aplikacja web app nie dziala wyskakuje komunikat "Logowanie niemozliwe obecnie wystepuja problemy z logowaniem ale pracujemy juz nad ich rozwiazaniem..." chce dodac ze na moje poboczne konta fc26 normalnie moge sie zalogowac na web app tylko na glowne konto nie moge wiec problem w koncie a nie sprzecie. Po wielu probach rozwiazaniu problemu przez pomoc ea juz chyba w niemocy kazali mi rozpoczac dyskusje tu na forum. Prosze o pomoc

5 Replies

• HollyPL's avatar
    HollyPL
    Rising Novice
    17 days ago

Cześć,

Rozwiązali CI problem z niedziałającym web app ?

• HollyPL's avatar
    HollyPL
    Rising Novice
    29 days ago

Tutaj muszę Cię zmartwić bo szukałem na forum i niestety nic nie znalazłem.

Ja również codziennie rozmawiam z konsultantami, piszę to samo i dostaję taką samą odpowiedź - że przekazują moje zgłoszenie do zespołu który się zajmuje tym tematem - oczywiście problem nie zostaje rozwiązany...

• Podkosal's avatar
    Podkosal
    Seasoned Newcomer
    30 days ago

Niestety nie zostal rozwiazany... Pisze maile z pomoca EA i  codziennie pisze do nich w tej sprawie. Mam nadzieję że ktos na forum mial taka sytuacje i wie jak z tego wyjsc

• HollyPL's avatar
    HollyPL
    Rising Novice
    30 days ago

Cześć, mam ten sam problem z webapp - również gram na amazon luna i nie mogę się zalogować do webapp

Tak samo pisałem już kilka razy na czat z konsultantami i nie dostaję żadnej konkretnej odpowiedzi ani pomocy.

Czy twój problem został rozwiązany ?

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.771 PostsLatest Activity: 40 minutes ago