abc868495969Seasoned Newcomer1 day agoNie mozna zrobic zmianw przerwie nie robia mi sie zmiany, taktyka sie nie zmienia i za czerwona kartke pilkarze nie mogą grac po 6-7 meczy?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 56 minutes ago1,162 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 56 minutes ago1,162 Posts
Recent DiscussionsGra nie przetwarza mojego zadania po zakończonym meczu w torze przeszkód 12 Co mam zrobić, żeby ten błąd się nie powtarzał Blokada rynku Witam, wie ktoś jak odblokować rynek poprzez te zadania? Robiłem te ewolucje już kilku piłkarzom i dalej rynek zablokowany. Dodam, że gram już ponad tydzień. Zadania UT--ryzykowna gra-- ukończ ewolucję Witajcie. Mam wielki problem, w zasadzie nie wiem już o co w tym chodzi. Jak w tytule, próbuje przejść podstawowe zadania aby odblokować rynek I od kilku dni nie zalicza mi zadania, ukończ ewolucję...Zablokowana karta ewolucji Nie mogę przypisać karty ewolucji że sklepu , co blokuje otwieranie paczek. Gdzie szukać rozwiązania problemu? To jakaś porażka .... Ewolucja, ten piłkarz jest już objęty ewolucja PILNE Miałem Messiego 89 po jakiejś ewolucji. Teraz pojawiły się nowe ewolucję które ulepszają złotego Messiego do 91 i zależy mi na czasie bo niedługo się kończą te ewolucję. Tak mi zależało, że przepalil...