abc868495969Seasoned Newcomer2 months agoNie mozna zrobic zmianw przerwie nie robia mi sie zmiany, taktyka sie nie zmienia i za czerwona kartke pilkarze nie mogą grac po 6-7 meczy?
Recent Discussionsźłe imię mówi komentator Czemu piłkarz który ma na imię Ronald komentator mówi na niego Sergio i to od kilku lat bo Ronald Araujo w EA FC 26 nazywany Sergio Araujo czemu Działanie gamepada podczas gry Fut champions Witam w fut champions natrafiłem na gry gdzie mój pad przestał działać i pisze ze nie uczestniczę w grze i tak straciłem dwa winy zmiana pada podczas meczu też nie zadziałała. Żądam wyjaśnienia o c...FPS drops Hi, I have a problem with this game since the 1.5.5 update. In the first half, the game runs smoothly, but after halftime, around the 60th minute, I start getting FPS drops (around 55–62 FPS), and i...beznadziejnie wysoki ping tak jak widać na zdjęciu trafiłem dziś złotego mbappe Siema, miał ktoś podobny problem? Dzisiaj trafiłem zwykłego gold Mbappé, mimo że jego karta TOTS była podobno dostępna w paczkach. Z tego co wiem, jeśli specjalna wersja zawodnika jest w packach, to...