abc868495969Seasoned Newcomer1 month agoNie mozna zrobic zmianw przerwie nie robia mi sie zmiany, taktyka sie nie zmienia i za czerwona kartke pilkarze nie mogą grac po 6-7 meczy?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,228 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,228 Posts
Recent DiscussionsTor przeszkód#błąd Witam, posiadam problem w grze EA FC26. W trybie gry: " Tor Przeszkód Ultimate 15" kończąc mecz nie wazne jakim wynikiem (nawet jak wyjdę z meczu) wyskakuje komunikat ze " serwery EA nie mogą aktualn...Problemy z zawieszaniem gry EA Sports FC 26 Witam, Mam problem z grą EA Sports FC 26. Otóż gra zawiesza się chwilę po włączeniu (max. kilka minut). Nie wyskakuje żaden komunikat o jakimkolwiek błędzie - po prostu zawiesza się obraz i dźwięk,...Złota karta zamiast Totw Po otwarciu paczki z gwarantowana karta totw dostałem złota kartę jest coraz lepiej z tą grą 🤣🤣 Problem z antycheatem Kupiłem ostatnio fife i non stop jak próbuje coś w niej robić wywala mnie i wyskakuje to windows 22h2 pro próbowałem aktualizować asrocka i nic skasować tamtego pliku nie mogę spójność plików gr...Niezaliczony wygrany mecz w sezony Witam. Rozegrałem 2 mecze z rzędu, które wygrałem i nie zostały one w ogóle zliczone jako odbyte. Dwa razy przeciwnik przegrywał wysoko, więc opuścił mecz. Co zrobić aby uzyskać te 6 pkt ?