Forum Discussion

KrzyMat01's avatar
KrzyMat01
Seasoned Newcomer
1 day ago

Nie otrzymałem nagrody za mecz Rivals 2 raz :)

Cześć, przedwczoraj sytuacja taka sama, z tym, że w tamtym meczu gość wyszedł w 1 połowie, a teraz mecz został rozegrany do końca, a ja strzeliłem ostatnią bramkę w 90 minucie. Żądam nagrody, którą powinienem otrzymać. I proszę nie wciskać bajek tym razem. Proszę powiedzieć, gdzie mogę to zgłosić dalej, aby dostać swoją nagrodę. 

2 Replies

• KrzyMat01's avatar
    KrzyMat01
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Dodam, że dzisiaj również zagrałem inny mecz, w którym musiałem strzelić jako pierwszy bramkę i też nie dostałem picka :) Przegięcie totalne. Gdzie to zgłosić???????

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    13 hours ago

Hej KrzyMat01​ 

Rozumiem zdenerwowanie – szczególnie jeśli sytuacja powtarza się kilka razy z rzędu. Muszę jednak jasno wyjaśnić dwie rzeczy, żeby nie było nieporozumień:

Na forum nie mamy możliwości przyznawania nagród, picków ani ręcznej korekty postępów zadań.
    Nawet jeśli warunki zadania zostały spełnione po Twojej stronie, nie jesteśmy w stanie „dopisać” nagrody ani zmienić stanu konta.

• Jeśli nagroda nie została przyznana mimo spełnienia wszystkich kryteriów, jedyną drogą dalszego sprawdzenia sprawy jest kontakt z doradcą EA:
      Jak skontaktować się z doradcą EA? 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago
1,069 Posts