smok1981Newcomer4 hours agoNie zalicza bramek do zadaniastrzel bramkę niskim mocnym strzałem w 7 roznych meczach wydarzenia na żywo jeden narod mając w wyjsciowej 11. 8 niekupionych kart pilkarskich z Francji 17723963731581592894036152025930.jpg2.1 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,142 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,142 Posts
Recent DiscussionsKarnet premium problem Witam, zakupiłem dzisiaj karnet premium za 500 tys monet, odebrałem wszystkie nagrody na raz natomiast desaily i i niektóre paczki nie znalazły się na moim koncie. Czekam na naprawę tego błędu. Błąd przy uruchamianiu gry Od dłuższego czasu nie mogę uruchomić gry. Ten błąd jest tak denerwujący że mam tego dosyć i proszę o poradę albo zwrotu **bleep** kasy bo to gówna a nie gra warta 400 zł Oszust w lidze fantasy fc W meczu ligi fantasy fc po strzeleniu pierwszego gola przeciwnik włączył przerwę, i uruchomił jakieś narzędzie które spowodowało, że mogłem sobie tylko oglądać powtórki z akcji. Do przerwy było 3:1, ...Nie zalicza bramek do zadania strzel bramkę niskim mocnym strzałem w 7 roznych meczach wydarzenia na żywo jeden narod mając w wyjsciowej 11. 8 niekupionych kart pilkarskich z Francji Anticheat FC26 STEAM Pierwszy raz udało mi się uruchomić grę, za kolejnymi próbami odpalenia po minucie wyłącza się gra z komunikatem: "EA AntiCheat wykrywa niezgodność sterownika (c\program files (x86)\msi\dragon center...