Forum Discussion

kokou65rhu's avatar
kokou65rhu
Newcomer
21 hours ago

Nie zalicza meczów w trybie tor przeszkód ultimate 12

Problem polega na tym że każdy mecz w trybie tor przeszkód ultimate 12 mi nie zaliczamy po zakończonym meczu mnie wyrzuca od razu z trybu ultimate team albo wyskakuje mi że twój mecz nie może zostać przetworzony i wyrzuca z ultimate team jak wyjdę z meczu też mnie wyrzuca z ultimate team podsumowując nie mogę wbić nagród nie zaliczam ani przegranej ani wygranej nie zalicza mi że rozegrałem mecz tym składem którym grałem inne tryby działają bezproblemowo.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 hours ago

Hej kokou65rhu​ 

Z opisów innych graczy przy bardzo podobnym problemie (mecz się kończy, komunikat „nie można przetworzyć żądania” i wyrzucenie z UT) najczęściej pomagało:

• Pełne wyjście z Ultimate Team + restart gry i routera.
    • Sprawdzenie integralności plików gry (PC):  użyj funkcji NAPRAW w EA app lub sprawdź spójność plików gry na Steam
    • Wyłączenie nakładek: GeForce Overlay, Xbox Game Bar, Discord Overlay - u części osób to powodowało wyrzucenie po meczu.
    • Sprawdzenie jakości połączenia w grze. Nawet jeśli inne tryby działają, Tor / Ultimate 12 może wymagać pełnej synchronizacji z serwerem po meczu - chwilowy spike może powodować anulowanie wyniku.
    • Kilku graczy zgłaszało, że problem powodował konkretny zawodnik (np. karta z wypożyczenia, evo, specjalna wersja). 

Wejdź do Web App lub Companion i stwórz całkowicie nowy skład - nie edytuj starego. Ustaw go jako aktywny, usuń stare taktyki i dodaj jedną nową. Warto też zmienić formację oraz stroje.

Dodatkowo:

• nie sprzedawaj zawodników ze starego składu,
      • do nowego składu nie dodawaj kart, które były w poprzednim,
      • podmień wszystkich rezerwowych,
      • usuń wypożyczenia i karty niedawno ewoluowane.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago
1,146 Posts