maajkel7Newcomer1 month agonie zaliczony win w fut championsWygrałem mecz, normalnie się skończył mecz moją wygrana 8-6 i po pokazaniu wyniku końcowego wyskoczyło mi ze nie można kontynuować mojego żądania. Mecz zaliczyło mi za przegrany mimo wygranej
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 27 minutes ago1,025 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 27 minutes ago1,025 Posts
Recent DiscussionsProblem ze sprzedażą zawodnika ulreich Witam wystawiłem na sprzedaż zawodnika i w tym momencie nie wiem czy został kupiony czy nie ale wisi na rynku transferowym nie mogę go znów wystawiać ani wysłać do klubu. Problem after patch Hello, I’m reporting a missing paid content issue in EA SPORTS FC 26. Platform: Xbox One Game: EA SPORTS FC 26 Category: Purchase / Missing content Case number: #235109378 I purchased ...companion nie działa wiadomo o co chodzi znów coś robią? Tryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. Nie zalicza zadań rozgrzewka Toty Nie zalicza zadań w rozgrzewce Toty, mimo że strzeliłem bramkę w każdym meczu. Proszę o rozwiązanie problemu i dodanie brakującej zawartości.