maajkel7Newcomer28 days agonie zaliczony win w fut championsWygrałem mecz, normalnie się skończył mecz moją wygrana 8-6 i po pokazaniu wyniku końcowego wyskoczyło mi ze nie można kontynuować mojego żądania. Mecz zaliczyło mi za przegrany mimo wygranej
Recent DiscussionsZablokowany rynek transferowy Witam zablokowano mi rynek transferowy w fc26 rzekomo za przekazywanie monet a nigdy nikomu nie przekazałem żadnych monet. Czy jest możliwość w jakiś sposób odblokowania tego rynku. Można się gdzieś ...Wyrzuca z gry Gdy rozpoczyna się mecz nie mogę obejrzeć pełnego wprowadzenia bo gdy tylko w filmiku wychodzą na murawę to mnie wyrzuca z gry. Fc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże???? Siema problem z zadaniem fc26 Ogolnie jest tak ze gram juz w fifke 3 tygodnie i caly czas mam nie wykonane jedno zadanie zwiazene z Zarzadzaniem klubu poniewaz pisze mi ze musze "Zmienić ustawienia zespolu" a gram juz przez 3 tyg...spadki fps ponizej 5 witam mam problem z grą ea fc 26. W kazdym trybie gry na ustawieniach niskich dla sprawdzenia są spadki fps do 5 lub mniej. W pierwszej połowie meczu spadki są tylko przy stałych fragmentach gry lecz...