DzafarItsHereSeasoned Novice3 months agonie zaliczyło mi wyzwania "wejdź do akcji" Zrobiłem wszystkie zadania które do tego potrzebowałem ale nie mogę odebrać picka 1-3 TOTW
LEtOnooBRising Newcomer3 months agoMam to samo, i nie tylko my więc zakładam, że jest to jakiś większy błąd
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago1,046 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago1,046 Posts
Recent DiscussionsTryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. Brak dodatkowych nagród do edycji gry TOTY Witam, 18.01.2026 kupiłem na Steam FC26 edycja TOTY. Problem w tym, że wciąż nie otrzymałem żadnej dodatkowej zawartości. Żadnych paczek ani dodatkowego expa. Pisałem do supportu, ale wciąż cisza. Ona nie powinna wylecieć w wersji Toty? Witam, wczoraj po zakupieniu edycji FC 26 w wersji TOTY, otworzyłem paczkę klasycznej XI. Było po 21, więc Toty były w paczkach i wyleciała mi Ewa Pajor ale ku mojemu zdziwieniu nie Toty a Gold rare....Złota Pajor z paczki podczas eventu TOTY napastników Witam. Otworzyłem przed chwilą paczkę w aplikacji Companion, do końca nie wiem jaką konkretnie i trafiłem z niej złotą Ewę Pajor. Wszystko byłoby okej, ale trwa event TOTY i w paczkach występuje Ewa ...Zablokowany rynek transferowy Witam, Kontaktuję sie w sprawie irytującego problemu, a mianowicie braku dostępu do rynku transferowego. Konto mam ważne od 2018 roku, ani razu nie dostałem bana. Niestety po odpaleniu FC26 pod kon...