Miki1916LegiaNewcomer8 months agoOdbieranie nagródPo ukończeniu grupy zadań „ryzykowna gra” nie zalicza się ona w grupie „Droga do zawodowstwa” przez co nie można odebrać nagród z tej grupy
Recent DiscussionsNagroda Tim Cahill Czy jest szansa że przywrocicie mi nagrode za wyzwania tima cahilla bo przez to że go nie mam to nie moge robic zadań.I jeszcze nie dostalem wielu piłkarzy takich jak Nakata i wielu paczek Błąd odbioru paczek Witam mam problem z zadanie i odbiorem paczek mianowicie zadanie wykonałem z serii Azija i Oceania Idealny wolej Mały Tim lecz nie dostałem paczki z Kartą bohaterską Tima Cahilla i ewolucji co powod...nie zalicza mi zadania "Kraj na antypodach" mam problem z zadanie w tytule bo zaliczyłem 1/5 i nie mogę zaliczyć ani jednego i nie wiem o co chodzi czy to ktoś wytłumaczy a i mam w składzie 4 australijczyków i nowo zelandczyka i mi nie oznacza...Brak nagród za segmenty w Azja/Oceania Nie dostałem nagród za segmenty z grupy Azja/Oceania w tym Tima Cahilla niezbętnego do wykonania niektórych zadań Brak przyznanych nagród w zadaniach Azja i Oceania W zadaniach Azja i Oceania po wykonaniu poszczególnych zadań nie przyznano wszystkich nagród, w tym paczek oraz Tima Cahilla, który jest niezbędny do wykonania zadań.