Forum Discussion

s_z_n_a_p_i's avatar
s_z_n_a_p_i
Seasoned Newcomer
8 hours ago

Pięciu cheaterów w lidze weekendowej.

Tak, pięciu. Tak, jedna trzecia wszystkich rozegranych meczów. Tak, dokładnie ten sam sposób cheatowania, co w każdej lidze weekendowej już od kilku dobrych lat. A w grze nawet nie mam możliwości zgłoszenia takiego cheatera. Jedynie "obraźliwą nazwę klubu". Potem, jak zgłaszam cheatera przez Państwa stronę, to muszę odpowiedzieć na pytanie "Czy próbowałeś zgłosić gracza w grze?". No... NIE. Oczywiście, że nie. To znaczy tak - zgłosiłem ich "obraźliwą nazwę klubu" i w przeciągu kilku minut dostałem maila od Państwa, że rozpatrzyli Państwo zgłoszenie, ale nie podjęli żadnych działań. Cyrk.

Swoją drogą, dwa razy trafiłem na tego samego cheatera w przeciągu jakiejś godziny - to nie powinno być możliwe w lidze weekendowej. A no i na koniec moja ulubiona część. Odpalam grę z powrotem (bo cheaterzy zawsze wywalają gracza po paru minutach, jakby nikt tu z Państwa nigdy nie grał w tę grę i tego nie wiedział) i wita mnie komunikat w jakże surowym i karcącym tonie - jako że to ja psuję ludziom zabawę, bo niby ja opuściłem mecz. Dostaję informację, że mój współczynnik meczów niedokończonych znowu wzrósł, przez co będę zarabiał mniej monet w następnych meczach. Super. Ale jeszcze nie mogę przejść dalej. Muszę jeszcze przytrzymać przycisk "ROZUMIEM" przez jakieś siedemnaście dni i cztery godziny, żebym naprawdę poczuł skruchę za moją nieakceptowalną postawę. Przepraszam, ale nie jesteście Państwo poważni.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 days ago
1,182 Posts