DemeQ_XDNewcomer1 month agoPiłkarz objęty ewolucjąKupiłem piłkarza z rynku i chciałem go wyewoluować, ale nie mogę, ponieważ wyskakuje komunikat o tym że piłkarz jest już objęty ewolucja. Czy można coś z tym zrobic?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 days ago1,185 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 days ago1,185 Posts
Recent DiscussionsBak paczki Po dzisiejszej aktualizacji czyli 24.03 nie dostałem paczki za 10 meczy zadanie Liga Potrójnenego Zagrożenia a zadanie zaliczone?? Token Wyrzucilo mnie z meczu draft chce dostac token Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...Przywracanie zawodnika Zrobiłem quicksell mojej poprzedniej ewolucji Pogby, a następnie zrobiłem nowego od zera. Później chciałem przywrócić starego Pogbe, żeby mieć dwóch. Narzędzie do przywracania duplikuje zawodników, a...Zablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu