rcmaestro1986Newcomer1 month agoPo osiągnięciu 10 tys pkt SP nie dodaje mi następnychMimo, że robię zadania i wyświetla się, że są wykonane to licznik pkt zatrzymał się na 10 tys. Ktoś wie o co może chodzić i jak to rozwiązać? 🤷Konsola PS5
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 19 hours ago1,088 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 19 hours ago1,088 Posts
Recent DiscussionsNie udało się uruchomić gry. Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe....Wymiana Ikon: Bundesliga Spełnione są warunki niekupionych zawodników, nie zalicza goli podcinką, na 3 mecze w trzech strzeliłem takiego gola i tylko raz mi go zaliczyło. Sezony online nie zalicza wygranych po wyjsciu przeciwnika sezony ea fc 26 przeciwnik przegrywal i w 2 polowiensie rozloczyl i nie zaliczylo mi meczu jako zwyciestwo Problem z rynkiem Kupiłem grę na toty zrobiłem zadania aby odblokować rynek a i tak nie mogę z niego korzystać ponieważ wyskakuje komunikat I tak na okrągło mimo że nic nie kupiłem ani nie sprzedałem. Zaraz po o...po wygranym wyrzucanie z trybu ut i nie zaliczona wygrana Witam zacząłem grać ut champions o 4:30 rano czasu polskiego w dniu 03.02.2026 pierwsze 3 mecze przegrałem w normalny sposób następnie udało mi się wygrać 1 mecz w 5 meczu przegrałem w normalny sposó...