rcmaestro1986Newcomer1 month agoPo osiągnięciu 10 tys pkt SP nie dodaje mi następnychMimo, że robię zadania i wyświetla się, że są wykonane to licznik pkt zatrzymał się na 10 tys. Ktoś wie o co może chodzić i jak to rozwiązać? 🤷Konsola PS5
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago1,010 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago1,010 Posts
Recent DiscussionsProblem z sbc Podczas robienia sbc o kartę hero wykonałem dwa zadania z trzech i wyrzuciło mnie z serwerów po powrocie nie zapisało mi tych dwóch zrobionych zadań jak mogę odzyskać stracone karty albo przywrócić d...Fc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże???? Przepustka sezonowa niedostepna Nie dziala mi od jakiegos czasu przepustka sezonowa. Macie na to sposób Zablokowany rynek transferowy Witam zablokowano mi rynek transferowy w fc26 rzekomo za przekazywanie monet a nigdy nikomu nie przekazałem żadnych monet. Czy jest możliwość w jakiś sposób odblokowania tego rynku. Można się gdzieś ...Wyrzuca z gry Gdy rozpoczyna się mecz nie mogę obejrzeć pełnego wprowadzenia bo gdy tylko w filmiku wychodzą na murawę to mnie wyrzuca z gry.