rcmaestro1986Newcomer1 month agoPo osiągnięciu 10 tys pkt SP nie dodaje mi następnychMimo, że robię zadania i wyświetla się, że są wykonane to licznik pkt zatrzymał się na 10 tys. Ktoś wie o co może chodzić i jak to rozwiązać? 🤷Konsola PS5
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,016 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,016 Posts
Recent DiscussionsTryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. problem z grą fc26 po około 10 minutach meczu, czasami więcej czasami mniej wyłącza mi się gra i widze już tylko pulpit komputera. Powtarza się to w zasadzie przy każdej rozgrywce. Cudem jest jak dogram mecz do końca. ...Błąd ze skupieniem zawodników W karierze menadżera w 4 sezonie po zmienie klubu skupienie zawodników nie przekracza 80, dodatkowo pojawiaja sie u wygenerowanych postaci w tym zawodnikow i trenerow niebieskie brwi. Nic nie jest w...Ea music Nie da się używać r1, cały czas się włącza podczas meczu. Nawet jak się wyłączy. Ea zawsze było zjebane ale w tej edycji zmuszją do słuchania ich zjebanej muzyki. Prblem jest wszędzie. Nie da się w c...Podania !!! Od 3 miesięcy są problemy z podaniami, mam wrażenie że to gra za mnie decyduję gdzie poleci piłka przy podaniu, żadna aktualizacja nic nie zmieniła. I znowu jest błąd z pokazywaniem zadania do odebr...