rcmaestro1986Newcomer3 days agoPo osiągnięciu 10 tys pkt SP nie dodaje mi następnychMimo, że robię zadania i wyświetla się, że są wykonane to licznik pkt zatrzymał się na 10 tys. Ktoś wie o co może chodzić i jak to rozwiązać? 🤷Konsola PS5
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 hours ago867 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 8 hours ago867 Posts
Recent DiscussionsLagi w meczu Po aktualizacji w każdym meczu mam input laga i odczucie jakbym miał 300 pingu a w rzeczywistości według ea mam 15 xd gram na pc na padzie od ps5 Cofnięcie ewolucji zawodnika Witam mam problem ,ktory pojawil sie pierwszy raz w mojej karierze grania w produkty EA. Miale zawodnika po ewolucji El Capitan. Po zresetowaniu gry i probie rozegrania meczu zobaczylem ze zawodnik s...Problem Techniczny Witam serdecznie ogólnie mam problem z grą i a sport FC 26 od około tygodnia staram się z naprawą tego mam grę zainstalowaną na steam, gdy uruchamiam grę gra włącza się normalnie aż do momentu gdy w ...nie zaliczony win w fut champions Wygrałem mecz, normalnie się skończył mecz moją wygrana 8-6 i po pokazaniu wyniku końcowego wyskoczyło mi ze nie można kontynuować mojego żądania. Mecz zaliczyło mi za przegrany mimo wygranej Nie dzialający pad od xbox series x na pc ale tylko w DR, Drafcie. Witam serdecznie jest w stanie ktos pomoc? Pad normalnie na squad battles, rush, momentach dziala ale jak juz wchodze do DR albo drafta to nic nie jestem w stanie zrobic ani na klawiaturze ani na pad...