Forum Discussion
12 Replies
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Hej Czojek
Na początek spróbuj proszę usunąć uszkodzone pliki, w tym Ustawienia osobiste. Wyjdź z gry i uruchom ją ponownie, a jeśli możesz – zrób też restart konsoli/PC, żeby odświeżyć sesję. Zagraj jeden mecz po resecie ustawień, bez zmieniania niczego w trakcie spotkania, i zobacz, czy reakcja wróci do normy.
- Czojek1 month agoNew Rookie
Zrobiłem ale nic to nie dało piłkarze jak ślimaki bez zwinnośći a piłka dalej to samo raz za słabe raz za mocne że piłkarz nie zdąży do niej dolecieć.
Nie no żenada zaczynam żałować że wydaje pieniądze na tą grę
Nie no super bo i jeszcze dodatkowo mój zawodnik z oceną 89 czuje się jak by miał z 70
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Czojek Doprecyzuj na jakiej platformie grasz i czy w nowej karierze oraz innych trybach widzisz tą samą sytucję?
Na Ps5 grałem teraz w trybie szybki mecz i tam chodzi wszystko elegancko
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Dzięki za informacje Czojek Wykonaj zimny start PS5 - wyłącz konsolę całkowicie, odłącz ją od prądu na około 3 minuty i uruchom ponownie. Wejdź do kariery i sprawdź suwaki rozgrywki - przywróć je do domyślnych i zagraj jeden mecz testowy bez zmieniania czegokolwiek w trakcie. Jeśli to nie pomoże, utwórz nową karierę testową i rozegraj krótki mecz - tylko żeby porównać, czy nowy zapis zachowuje się normalnie.
Na czas testów graj bez zmian w taktyce w trakcie meczu, żeby nie nadpisywać ustawień.Możesz też przetestować na nowym koncie PSN czy sytuacja wygląda tak samo jak na Twoim obecnym profilu.
Ustawiłem domyślne ustawienia i moi piłkarze wgl ani zwinnośći ani przyspieszenia ani szybkości biegu nie mają
- Thom12211 month agoSeasoned Novice
Nie jesteś jedyny, który ma obecnie ten problem. Ja mam dokładnie to samo! Gram na Xbox series S i co śmieszne mam dwie kariery aktywne, karierę WBA w premier league którą rozpocząłem PRZED ostatnią aktualizacja i karierę Las Palmas w la lidze, która zrobiłem już PO aktualizacji i mam dokładnie to samo jak opisujesz, zawodnicy biegają opieszale bez żadnej odczuwalnwj szybkości, podania bez względu czy są częściowo ustawione czy jako asysta totalnie albo zbyt słabe albo za mocne zarówno po ziemii jaki i prostopadle, SI zachowuje się niekiedy w spotkaniu jakby grało wyłącznie na posiadanie piłki, gdzie podaje sobie między obrońcami kompletnie nie chcąc atakować mojej bramki. Zaczyna mi to przypominać całą masakrę, która była w EA25 gdzie kompletnie nie dało się grać.
Dokładnie to samo u mnie się dzieje tak jak mówisz z tym atakowaniem mojej bramki podają między sobą i nic więcej szkoda gadać nie wiem bo odechciewa się grać bo prawdę mówiąc nie da się grać