fdsrtfvytfyug6783 months agoproblem z grą fc26 po około 10 minutach meczu, czasami więcej czasami mniej wyłącza mi się gra i widze już tylko pulpit komputera. Powtarza się to w zasadzie przy każdej rozgrywce. Cudem jest jak dogram mecz do końca. ...Show More
EA_KubaCommunity Manager3 months agoHej fdsrtfvytfyug678 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
michuuuzzNewcomer to EA_Kuba3 months agoWitam. Ja potrzebuję pomocyCo chwilę wywala mnie do pulpitu z fify
michuuuzzNewcomer to EA_Kuba3 months agoWitam. Ja potrzebuję pomocyCo chwilę wywala mnie do pulpitu z fify
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago1,087 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago1,087 Posts
Recent DiscussionsSezony online nie zalicza wygranych po wyjsciu przeciwnika sezony ea fc 26 przeciwnik przegrywal i w 2 polowiensie rozloczyl i nie zaliczylo mi meczu jako zwyciestwo Nie udało się uruchomić gry. Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe....Problem z rynkiem Kupiłem grę na toty zrobiłem zadania aby odblokować rynek a i tak nie mogę z niego korzystać ponieważ wyskakuje komunikat I tak na okrągło mimo że nic nie kupiłem ani nie sprzedałem. Zaraz po o...po wygranym wyrzucanie z trybu ut i nie zaliczona wygrana Witam zacząłem grać ut champions o 4:30 rano czasu polskiego w dniu 03.02.2026 pierwsze 3 mecze przegrałem w normalny sposób następnie udało mi się wygrać 1 mecz w 5 meczu przegrałem w normalny sposó...Kariera Zawodnika EAFC26 W karierze zawodnika nie jestem w stanie zalozyc swojemu graczowi opasek na kostke co uniemożliwia edycje wizualna, z pola edytuj swoja gwiazde nie mam nawet opcj dodania takowych, natomiast z pola e...