fdsrtfvytfyug6783 months agoproblem z grą fc26 po około 10 minutach meczu, czasami więcej czasami mniej wyłącza mi się gra i widze już tylko pulpit komputera. Powtarza się to w zasadzie przy każdej rozgrywce. Cudem jest jak dogram mecz do końca. ...Show More
EA_KubaCommunity Manager2 months agoHej fdsrtfvytfyug678 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
michuuuzzNewcomer to EA_Kuba2 months agoWitam. Ja potrzebuję pomocyCo chwilę wywala mnie do pulpitu z fify
michuuuzzNewcomer to EA_Kuba2 months agoWitam. Ja potrzebuję pomocyCo chwilę wywala mnie do pulpitu z fify
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 27 minutes ago1,022 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 27 minutes ago1,022 Posts
Recent DiscussionsNie zalicza zadań rozgrzewka Toty Nie zalicza zadań w rozgrzewce Toty, mimo że strzeliłem bramkę w każdym meczu. Proszę o rozwiązanie problemu i dodanie brakującej zawartości. Problemy z logowaniem Od kilku godzin po wejsciu do aplikacji ea wyswietla się napis "Wczytywanie trwa dluzej niz zwykle. Poczekaj chwilę, staramy się rozwiązać problem". Wyczyszczenie pamieci podrecznej oraz ponowne zalo...Błąd na rynku transferowym Cześć, Mam problem z kartą (Müller 89), którą wylicytowałem dzisiaj rano, dosłownie chwilę przed rozpoczęciem przerwy technicznej serwerów. Sytuacja wygląda tak: Aukcję wygrałem, monety (285k) zost...Zabrano mi PS+ Kiedyś kupiłem Buchanana z eventu thunderstruck i nie miał on żadnego PS+ więc po kilku EVO dałem mu instynkt+ ale nagle karta została zmieniona i dodano mu Quick Step+ i zabrano mi Instynkt+ a ja st...Niesprawiedliwy ban Ostatnio wróciłem do handlu w FC26. Miałem na rynku transferowym około 15/20 kart IF Tijjani Reijnders 87 kupionego gdy kosztował około 150/200 tysięcy. W celu odblokowania środków postanowiłem sprz...