fdsrtfvytfyug6783 months agoproblem z grą fc26 po około 10 minutach meczu, czasami więcej czasami mniej wyłącza mi się gra i widze już tylko pulpit komputera. Powtarza się to w zasadzie przy każdej rozgrywce. Cudem jest jak dogram mecz do końca. ...Show More
EA_KubaCommunity Manager2 months agoHej fdsrtfvytfyug678 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
michuuuzzNewcomer to EA_Kuba2 months agoWitam. Ja potrzebuję pomocyCo chwilę wywala mnie do pulpitu z fify
michuuuzzNewcomer to EA_Kuba2 months agoWitam. Ja potrzebuję pomocyCo chwilę wywala mnie do pulpitu z fify
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 24 minutes ago1,026 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 24 minutes ago1,026 Posts
Recent DiscussionsBłąd na rynku transferowym Cześć, Mam problem z kartą (Müller 89), którą wylicytowałem dzisiaj rano, dosłownie chwilę przed rozpoczęciem przerwy technicznej serwerów. Sytuacja wygląda tak: Aukcję wygrałem, monety (285k) zost...ROZWIĄZANIE PROBLEMU ZE SPADKAMI FPS Znalazłem rozwiązanie na innym forum i u mnie działa, więc może komuś się przyda. Jeżeli macie problem ze spadkami FPS na początku meczu lub w przerywniku po pierwszej połowie musicie zrobić tak. ...Problem ze sprzedażą zawodnika ulreich Witam wystawiłem na sprzedaż zawodnika i w tym momencie nie wiem czy został kupiony czy nie ale wisi na rynku transferowym nie mogę go znów wystawiać ani wysłać do klubu. Problem after patch Hello, I’m reporting a missing paid content issue in EA SPORTS FC 26. Platform: Xbox One Game: EA SPORTS FC 26 Category: Purchase / Missing content Case number: #235109378 I purchased ...companion nie działa wiadomo o co chodzi znów coś robią?