fdsrtfvytfyug6785 months agoproblem z grą fc26 po około 10 minutach meczu, czasami więcej czasami mniej wyłącza mi się gra i widze już tylko pulpit komputera. Powtarza się to w zasadzie przy każdej rozgrywce. Cudem jest jak dogram mecz do końca. ...Show More
EA_KubaCommunity Manager5 months agoHej fdsrtfvytfyug678 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
michuuuzzNewcomer to EA_Kuba5 months agoWitam. Ja potrzebuję pomocyCo chwilę wywala mnie do pulpitu z fify
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 19 hours ago1,187 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 19 hours ago1,187 Posts
Recent DiscussionsBrak kwalifikacji do pucharu mistrzostw rttf pomimo 8 wygranych Wygrałem 8 meczy w lidze rttf co powinno dać mi dostęp do pucharu mistrzostw rttf(wymagane jest 7 zwycięstw). Co jest nie tak? Nie odebrałem nagrody za rozegranie 12 meczy więc powinienem mieć dalej ...Brak ścieżki sezonowej Po ostatniej aktualizacji nie mam ścieżki sezonowej. Najśmieszniejsze jest to że wykupiłem premium żeby mieć lepsze nagrody za sezon a teraz nie mam nawet podstawy. Punkty sezonowe w górnym rogu tez...KARNET SEZON 5 olewanie graczy Witam, raczej nie dyskutuje na forach ani nie zgłaszam błędów ale litości. Zakupiłem karnet premium w fc 26 na sezon 5 odebrałem nagrody ile mogłem do mojego poziomu. Ostatnie dni wbiłem ten 30lvl i...Bak paczki Po dzisiejszej aktualizacji czyli 24.03 nie dostałem paczki za 10 meczy zadanie Liga Potrójnenego Zagrożenia a zadanie zaliczone?? Token Wyrzucilo mnie z meczu draft chce dostac token